Moterų Šiaudelių, Austi Totalizator Krepšiai Moterų Bohemijos Rankinėje Vasaros Paplūdimio Krepšys Su Perlų Papuošalai Pirkinių Atostogų 2020 Mados Ne
€15.88 €12.86

Moterų Šiaudelių, Austi Totalizator Krepšiai Moterų Bohemijos Rankinėje Vasaros Paplūdimio Krepšys Su Perlų Papuošalai Pirkinių Atostogų 2020 Mados Ne

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w88079

Kulka Taškų:

1、Klasikinis Dizainas: klasikinis rankų darbo šiaudų paplūdimio krepšys audinys su popieriaus virvę, ir ji ateina su drobės audinys pamušalas.Jis yra lengvas, kvėpuojantis, aplinkos apsauga, gamtos, tvaraus, pakartotinai perdirbti.

2、Gaminio Dydis: top skersmuo 17cm, aukštis: 18cm, dugno skersmuo 13cm, ir rankena yra 10cm aukščio.Jūs galite pribaigti pagrindinių dalykų, tokių kaip mobilieji telefonai, lūpų dažai, akiniai nuo saulės, piniginės ir t.t.

3、Paplūdimio Maišelis: krepšys yra su pamušalu drobės, ir raišteliu yra uždarytas, siekiant apsaugoti privatumą krepšys; tekstūruotos rotango žiedas dirbti pilna deimantų ir apačioje yra apvali.

4、Unikalus ir Stilingas: stilingas apvalios rankenos dizainas leidžia jums ieškoti unikalus ir stilingas; rankomis austi bohemišką stilių moterų krepšiai, rankinės, " messenger maišeliai.

5、Platus: galite nešioti maišelį, daug veiklos, pavyzdžiui, eiti į paplūdimį, pobūviams, kelionės, išvykos, žygiai ir kt.Apskritojo šiaudų rankinės yra geriausia dovana draugei, žmonai, dukrai ir draugas.

Specifikacija:

Medžiaga: popierius virvės pynimas

Pamušalas medžiaga: drobė

Dydis: viršutinis skersmuo 17cm/6.69 colių; didelis 18cm/7.09 colių; dugno skersmuo 13cm/5.12 gyv.; rankena 10cm/3.94 colių didelės

Krepšys forma: cilindro formos

Atidarymo būdas: raišteliu

Populiarus elementai: rhinestones

Vidaus struktūrą maišo: pagrindinis pozicija

Spalva: žalia

Priežiūra: neskalbkite, venkite saulės spindulių,

Pakavimo Sąrašas:

1 * Audiniai Krepšys

Žymos: krepšys oda moterims, megzti audiniai, rankinės, 55 krepšys, sankabos šiaudų, rankų darbo rankinė, medvilniniai vyrai rankinės, medvilniniai puošnios rankinės, rankinės moterims peties, krepšys audiniai, krepšys boston.

  • Formos: Boulingas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pagrindinė Medžiaga: Kita
  • Stilius:
  • Lytis:
Papildoma informacija