Panana Miegamojo Baldai Paprastas tualetinis staliukas Makiažas Lentelė 2 Stalčiai + Apvalus Veidrodis + Išmatose, Balta, Greitas pristatymas
€75.62

Panana Miegamojo Baldai Paprastas tualetinis staliukas Makiažas Lentelė 2 Stalčiai + Apvalus Veidrodis + Išmatose, Balta, Greitas pristatymas

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w189518

Pristatymo laikas 3-8 dienos

Model1 :Apvalus veidrodis tualetinis staliukas

Savybės:

*Medžiaga: medžio, stiklo, minkštas paketas

* Spalva: Balta

* 1 tualetinis staliukas su dideliu apvalus veidrodis, 4 ąžuolo kojos ant kojos, stiprus stabilumui palaikyti;

* 2 stalčiai, su apvaliu išmatose

* Yra nedidelis kupė kairėje, galite įdėti šiek tiek grožio Makiažas, padaryti ne įdėti ją ant stalo arba į stalčių, jį taip lengva imtis, kai priėmimo į viršų, ir taip pat išlaikyti savo vietos ant stalo.

Funkcijos:

1. Veidrodis: stačiakampis yra labiau stabili, reguliariai ir gana atmosferos; ratas yra daugiau dekoratyvinis, ir apvalumas atrodo labiau ryškus.Priešingai, aš asmeniškai norėčiau apvalių formų.Prieš išeinant, aš apdaila, mano plaukai ir pažvelgti į mano gražus save veidrodyje.Aš skristi užtikrintai.Be to, rekomenduojama, kad jūs galite įdėti keletą gėlių, spalvų, žiedų yra geriausia būtų šviesus, geriausia su veidrodžiu. 2. Lentelė: kai kurios dekoracijos ir grožio produktai gali būti pateikiami.

3. Stalčiai su dviem stalčiais gali laikyti kai mažų dalykų, arba didesnių dalykų, įdėti juos ant stalo ir užima vietos, ir tada įdėti juos tiesiog į stalčių, kuris padeda valyti vietos ant stalo.

4. Minkštas padas kėdžių: išmatose yra pristatomas, ir paviršiaus išmatose yra pagamintas iš minkštos pagalvės medžiaga.Sėdi ant taburetės, o išleisti makiažas leis jums jaustis patogiai.Po taikyti makiažas, jūs galite sėdėti daugiau, nei valandą be skausmo.Šis tualetinis staliukas bus, kad jums malonu kiekvieną dieną ir taip pat pasakyti, kas nėra įrodyta.Jei jūs gaunate tai, ji bus verta.

5.Kriaukle erdvės dizainas: Gera Saugojimo Odos priežiūros produktai, kurie visi butelis ,Makiažo teptuku...

Paskirties vietos:

1. Miegamojo, pateikiami į kambarį, patogus kasdienis makiažas.

2. Svetainė gali būti dedamas mažas kampas, kad neužima vietos.Yra 3 studijų kambariai.Tyrimo kambaryje gali būti dedamas į persirengimo kambarį ir biure.Lentelėje, taip pat gali būti naudojamas kaip stalas.

Įrengimas

Šis produktas yra surinkti produktas, ir įrengimo etapai yra paprasta (prašome kreiptis į vadovą specialiosios operacijos):

1. Pirmą nuorodą apačioje plokštės ir plokštės viduryje.

2. Prijunkite susijusios plokštės viršuje ir apačioje lentelės

3. Spauskite keturių kojų, 4 įdiegti kojų, ir tada įdiegti veidrodis ant stalo.Paprastos operacijos taps paprastas tualetinis staliukas.Tikiuosi, surinkimo procesą atneš jums laimę.

Pakuotė:

1x lentelė

1x veidrodis

1x išmatose

2 pavyzdys:

Apvalus veidrodis tualetinis staliukas

Savybės:

*Medžiaga: medžio, stiklo, minkštas krepšys

*spalva: balta

*1 tualetinis staliukas su dideliu apvaliu veidrodėliai,

*4 ąžuolo kojos ant kojos, stiprus stabilumui palaikyti

*2 stalčiai, tinka pristatymo minkštos kėdės

Funkcijos:

1. Veidrodis: stačiakampis yra labiau stabili, reguliariai ir gana atmosferos; apvalios formos yra daugiau dekoratyvinis, ir apvalumas atrodo gyvesnė.Palyginimui, aš asmeniškai labiau patinka apvalių formų.Prieš išeinant, aš bus apkarpyti mano plaukai ir pažvelgti į mano gražus save veidrodyje.Aš skristi užtikrintai.Be to, rekomenduojama, kad jūs galite įdėti keletą gėlių, spalvų, žiedų yra geriausia būtų šviesus, ir tai yra geriau, kad atitiktų veidrodis.

2. Lentelė: kai kurios dekoracijos ir grožio produktai gali būti pateikiami.

3. Stalčiai, su dviem stalčiais gali laikyti kai maži dalykai, arba didesnes, įdėti juos ant stalo ir užima vietos, ir įdėti juos į stalčių, tik teisė, kuri gali padėti išvalyti vietos ant stalo.

4. Minkštas krepšys kėdė: kėdė yra pristatomas, ir išmatose paviršius yra pagamintas iš minkštos medžiagos maišelį.Sėdi šioje išmatose, kai darai makiažas leis jums jaustis patogiai.Jūs galite sėdėti daugiau, nei valandą be jausmas, skausmas po makiažo.Šis tualetinis staliukas bus, kad jums malonu kiekvieną dieną, ir ji taip pat bus parodyti jums, ką jūs neturite rodomas.Jei ji jums bus verta.

Funkcionalumas:

Paskirties vietos:

1. Miegamojo, pateikiami į kambarį, patogus kasdienis makiažas.

2. Svetainė gali būti dedamas mažas kampas be pradėjimo vietos, 3 studijų kambariai, studijų kambaryje gali būti pateikiami tiek makiažas ir biuras, ir stalo taip pat gali būti naudojamas kaip stalo.

Įrengimas

Šis produktas yra sumontuotas gaminys, paprastas montavimas veiksmus (prašome kreiptis į vadovą specialiosios operacijos): 1. Pirmą nuorodą apačioje valdybos ir artimųjų valdyba. 2. Prisijungti lenta ant stalo viršuje ir apačioje nuorodą, 3, teigimu, keturias kojas, 4 įdiegti kojų ir tada įdiegti veidrodis ant stalo, paprastos operacijos taps paprastas tualetinis staliukas, tikiuosi, surinkimo proceso Viduryje gali atnešti jums laimę.

Produktas apima:(Dydis)

1x Lentelė: 80*40*74cm

1x Veidrodis: 44cm

1xStool: 40*24*38cm

☂☂Pastaba:☂☂

Mes galime išsiųsti į ES šalis .(siuntimo laikas yra maždaug 1-8 dienas).Tačiau šios šalies pašto kodą negali būti išsiųstas.

✿Italija:Campione d ' Italia,TAI 22060 Livigno: JI 23030

✿Danijos Grenlandija:3900-3999

✿Ispanija, Kanarų Salos(Islas Canarias):35000-35999,38000-38999

✿Seuta:51000-51999

✿Melilijos kilmės produktais:52000-52999

✿Vokietija Biuzingeno:78266

✿Prancūzijos Gviana Gvadelupa:97-

✿✿Tai yra didelis namų ir sodo reikmenys, siuntinių,jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, mes stengiamės išspręsti su jumis.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Pristatymo laikas apie 4-8 dienomis.Jei jūs neturite jį gauti po 8 dienų,kreipkitės į savo vietos vežėjas, kuo greičiau ir jaustis laisvai praneškite mums.

Jei esate ES šalyje, tai nemokamai muitų mokesčiai.✿✿✿✿✿

Žymos: sodo paviljonas, baro kėdė, nedidelius, modernius tualetinis staliukas, lova namų, dekoro veidrodis, miegamasis furnitur, odininkas, paprasta šiuolaikinės tualetinis staliukas, ne slydimo lentynos linijinės, pagal užsakymą miegamojo baldai.

  • Išvaizda: Modernus
  • Dydis: 80*40*74cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Panana
Papildoma informacija