2018 Sobrancelha antakių perukas Formų Vyrams šviesiai rudos spalvos nėriniais vyrų Akis, antakius Su Tamsiai Ruda/antakių tatuiruotė ping,
€41.17

2018 Sobrancelha antakių perukas Formų Vyrams šviesiai rudos spalvos nėriniais vyrų Akis, antakius Su Tamsiai Ruda/antakių tatuiruotė ping,

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w11740

2018 Sobrancelha antakių perukas Formų Vyrams šviesiai rudos spalvos nėriniais vyrų Akis, antakius Su Tamsiai Ruda/antakių tatuiruotė freeshipping

Dauguma vyrų atkreipti dėmesį į jų drožlių atrodyti švari ir gerai pateikta.Tačiau jie nekreipia daug dėmesio į savo antakius formų.Antakiai yra ryškiausiu savo veidą, kuris gali visiškai pakeisti savo išvaizdą ir pridėti trapumą savo asmenybę.

Jūsų akių formą, net pateko į išskiriama su gerai apibrėžta antakius.Jei jūs esate tarp tų vyrų, kurie nerūpi savo antakių formą, pakeisti savo suvokimą dabar.Jei esate asmuo, kuris rūpinasi savo išvaizda, savo antakių forma turi nurodyti savo gera gyvūnėliais.

Jūsų antakiai ne tik rėmas jūsų akys gražiai, bet taip pat įrodyti, įvairias emocines išraiškas.Galite simbolizuoja smalsumą, sumišimas, klausimas, pyktį arba laimės su įvairių judėjimų jūsų antakiai.

Jei akys yra vertėjas savo mintis, antakiai yra viena, kuri apibrėžti šią žodžiu.

Yra žmogus, jums nereikia pakeisti antakių formą, visiškai kaip suteikti jai edgy, sunku kampu, aukštos arkos, arba " S " formos išvaizdą.Jums tiesiog reikia kirpti madingas dar natūraliu būdu.Nereikia daryti pagal savo "aš", visada pasitarkite su profesinės ir aplankyti geras salonas, gauti savo antakius tinkamos formos ir tapti išvaizdi.

Specialistai labai gerai žino, kurie formuoja tiks jums, pagal jūsų veido ir asmenybės.Tai yra pigiausias būdas ieško sutvarkyta, taip pat tariamas patrauklūs priešingos lyties.

Žymos: plaukų žmogaus perukas, vyrai antakių perukai, antakių, vyrai perukas, antakių false, ruda priekiniai nėriniai perukas, moterų antakius shaper, antakius antakių, Šablonas, Trafaretas, antakių tatuiruotė.

Papildoma informacija