10VNT/DAUG mini Bičių pleistras Siuvinėjimo geležies pleistras Apdailos Priedai, Išsiuvinėti pleistras drabužius T-shirt
€3.74

10VNT/DAUG mini Bičių pleistras Siuvinėjimo geležies pleistras Apdailos Priedai, Išsiuvinėti pleistras drabužius T-shirt

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w115552

Aukštos kokybės, detalūs siuvinėjimas, aplikacijos.

Gali būti išlyginti, ant.

Puikus skrybėlės, krepšiai, drabužių ir daugiau

Šilumos antspaudas poliesterio/medvilnės audiniai.Netaikomi rainwear (atsparus vandeniui), labai elastinga, viskozė, nailono arba tri-acetatas audiniai.Kai taikoma, aplikacijos yra nuolat prijungtas prie drabužio, ir skalbti, ir dryable sausai valomos.Už skalbimo mašina, savo ruožtu, drabužio viduje-prieš skalbimo ir džiovinimo.

Appliques ir išsiuvinėti pleistrai gali būti išlyginti ant nieko jūs galite geležies: marškinėliai, džinsai, skrybėlės, palaidinės, kelnės, sijonai ir kt.Padaryti jūsų kuprinė ar nešti unikalus!Manau, kad jums yra ne kūrybingi?Su geležies, jūs galite sukurti naują išvaizdą iš karto.It ' s soooo lengva!

Specialius elementus reiškė, kad paskutinis labai ilgai, pavyzdžiui, antklodės, lyginimo ant patch ir tada armavimo su kelių siūlių yra veiksmingas būdas užtikrinti nuolatinę vietą.

Appliques net gali būti pridėta prie popieriaus, naudojant klijus, arba susiūti į tam tikras medžiagas, todėl šis dekoravimo koncepcija yra ne tik geležies-apie technika.

Klientai Turi Žinoti:

Siuntos 1.Mes per DHL, EMS, UPS, TNT, China Post, HongKong Post", ir "FedEX", atsižvelgiant į skirtingų regionų naudoti skirtingų pristatymas į tarptautinę erdvę. 2.Mes atkeliaus jūsų nurodytu adresu per Alipay, todėl prašome pateikti teisingą adresas ir kontaktinė informacija, mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar undeliver adresą. 3.Apie nemokamas pristatymas punktas : ( mes siūlome nemokamas pristatymas kai kurie produktai daugelio šalių, per China post pristatyti laikas paprastai yra apie 10 iki 20 darbo dienų pasiekti adresas.) 4.Jei siunta per DHL, ar AVS, pirkėjai turi pridėti papildomus mokesčius, paslaugų logistika.Grąžinimo politika 1.Be priežasties grąžinti arba grąžinti unaccepted. 2.Jauskitės laisvai susisiekti su mumis per 3 dienas jei produktas neveikia taip, kaip per mūsų įvadas, nuotraukas susijusias problemas yra būtina.Ir mes pasiūlysime geriausias po paslaugos ar sprendimą. 3.Jokių problemų ar neaiškumų, mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 4.Grąžinamoji išmoka turi būti pradėti per 7 dienas po mūsų patvirtinimo.Atsiliepimų ir Dėmesio 1.Prašome palikite mums postitive atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktais. 2.Nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti mūsų produktai. 3.Jeigu turite kokių nors reikalavimų, spalvų,modelių,prašome palikti mums žinutę.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 4.Mes paramos didmeninės kainos,prašome susisiekti su mumis, jei jums reikia didelės sumos.

Ačiū,pasveikinti atgal bet kuriuo metu

Žymos: geležies mini pleistras, kuprinė pleistras, embroid pleistras, 3d pleistras, geležies mini, gėlių pleistras, mini juostele, appliqu, audinys pleistras, mažas pleistras.

  • Modelio Numeris: es1250
  • Produkto Tipas: Lopai
  • Stilius: Geležies-Dėl
  • Technics: Išsiuvinėti
  • Prekės Pavadinimas: CALIDO
  • Dydis: as picture show
  • Funkcija: 3D
Papildoma informacija