Lumion Pro 10 LICENCIJOS Programinė įranga Gyvenime Įjungimo
€41.32

Lumion Pro 10 LICENCIJOS Programinė įranga Gyvenime Įjungimo

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w31788

Lumion Pro 10.5 LICENCIJOS Programinė įranga Gyvenime Įjungimo

Lumion Pro 10 pilną versiją neprisijungęs installer", skirta " Windows KOMPIUTERYJE, ji leidžia bet architektas paversti CAD dizaino į stulbinamai gražus, suteikia be jokio išankstinio pasirengimo.Pagreitinti darbo eigą.Live sinchronizacijų for Revit " programinė įranga, SketchUp, ir dabar, ArchiCAD.

Lumion Pro 10 Apžvalga

Lumion yra sparčiausiai pasaulyje 3D atvaizdavimo programinės įrangos architektų.Per kelias sekundes, galite vizualizuoti CAD modelių vaizdo arba vaizdas su realaus gyvenimo situacijomis ir ryškus meno nuojauta.

Ar skelbdami savo projektą klientui, bendradarbiauti su komandos nariais, naudojant realius vizualizacijos, ar padaryti iki paskutinės minutės, dizaino keitimas, Lumion surenka iki įgaliojimai leidžia greitai, be streso perteikimo su rezultatais, įsitikinkite, kad jums šypsena.

Su nauja LiveSync už ArchiCAD, galite iš karto nustatyti realaus laiko vizualizacijos jūsų ArchiCAD modelio Lumion Pro.Pakeisti modelio figūrą ir jūs pamatysite šie pakeitimai iš karto vyksta Lumion dinamišką, tiesa gyvenimo aplinka.Sync medžiagų ir fotoaparato nuomonę, ir mėgautis patogumui interaktyvus ArchiCAD-Lumion darbo eigos, kuri leidžia jums jaustis space, kaip jūs dizainas.

Lumion Pro leidžia realiu laiku, tikroviška vizualizacija su "SketchUp" ir Revit.By įjungimas LiveSync sinchronizavimo, tai kaip jūs modeliavimas "SketchUp" arba Revit dizaino savo realaus gyvenimo parametrus.

Ne reikalaujamą mokymą, ir vos po 15 minučių, jūs galite išmokti sukurti žandikaulio-lašinamojo vaizdų, vaizdo, ir 360 panoramos su žaibas dideliu greičiu.Tai, kad greitai dirbti su, ir kad lengva pradėti!Savybės Lumion Pro 10

Stilius – Tiesiog paspauskite mygtuką!

Dangaus Šviesos, dienos šviesos simuliatorius

Minkštas ir bauda šešėliai

Ranka eskizo efektas

Masė stažuotė, kreivų formų

150+ naujas HD medžiagos

Naujas HD objektų – augintiniai, dviratininkų ir daugiau

Padaryti video 4K rezoliucijos Sistemos Reikalavimus ir Techninė Informacija

Grafikos plokštė: GTX 1070 Ti

CPU: i7-8700 (x64)

Sistemos atmintis: 32 GB (2666 MHz arba spartesnis)

Maitinimas: Mažiausias 650W (80+ gold-nominali)

OS: 64-bitų "Windows" 10 su visais naujinimai

Žymos: automobilio, 6g tablet, orlaivių liustra, softwar, tracker vehicl, LIFETIME, vfuybnysq, "dropbox gyvenime, led licencija, baterija liustra.

  • Kilmės: JI(Kilmės)
Papildoma informacija