AIYIMA 2.0 Garsiakalbis Apsaugos Valdybos rinkinio Dalis Patikimas Veikimas 2 Kanalų, Didelės Galios Apsaugos Valdybos Automobilių Stiprintuvo
€10.23 €8.08

AIYIMA 2.0 Garsiakalbis Apsaugos Valdybos rinkinio Dalis Patikimas Veikimas 2 Kanalų, Didelės Galios Apsaugos Valdybos Automobilių Stiprintuvo "PASIDARYK pats"

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w99389

Susiję Kūrinius

Funkcija

1.Su delay ir DC apsauga

2.Tai bendras elektros SROVĖS apsaugos valdybos naudoja optocoupler.Kadangi optocoupler turi įėjimo ir išėjimo viena nuo kitos,

3.Elektros signalo perdavimo charakteristikos unidirectionality, ir todėl yra geras elektros izoliacijos galimybes ir anti-trukdžių galimybę.

4.Be to, kadangi įvesties pabaigos optocoupler priklauso nedidelio pasipriešinimo tipo dabartinio tipo operacija, ji turi tvirtą bendrą režimą kovos gebą, ir elektros energijos šaltinio ir garso šaltinis yra išsiskyrę, ir garso šaltinio įtakos neturi!

5.Tai apsaugos valdybos naudoja 1.6 storio 1A vario paviršius, dvipusis alavo danga procesas, įvesties įtampa DC DC12V

Įjunkite maitinimą (raudona) ir mėlynos šviesos mirksėjimo aptikimo srovės, lemputė yra visada, įprastas relinis yra uždarytas, (raudona) mėlyna lemputė mirksi, kol siurbimo yra 3-5 sekundes, jei yra poveikis automatiškai reguliuoja įsiurbimo metu ( Palaukite, kol srovė tekėtų prieš įlaipinami relė)!

Maitinimo šaltinis gali būti tas pats kaip su galios stiprintuvo, tinka "PASIDARYK pats" ir automobilinį stiprintuvą.

Terminalo blokas yra 7.62 žingsnio, ir 1/2W metalo kino viršija standarto reikalavimus.Vidinė varža yra sumažintas dėl didelės srovės dizainas!

Importuotų relė Omron, kaip pagrindinis komponentas yra nebijo kontakto uždegimo ir oksidacijos, lossless garso perdavimo!

Specifikacija

Darbinė Įtampa: DC12-15V

Kanalas: 2 kanalai

Įvesties Maxmium Galia: 300WX2

Apsaugos plokštės dydis: 104*61*25MM

Neto svoris: 0.1 kg

Pakuotės, Įskaitant:

1 x Garsiakalbis 2.0 Apsaugos Valdyba

Žymos: headphon amplifi, aiyima "bluetooth", 3 colių garsiakalbis, nedelsiant garsiakalbis, amplifi garso, amplifi rinkinys, stiprintuvo pcb gc, aiyima ausies, amplifi, pagalbos pirmasis rinkinys.

  • Kanalai: NĖRA
  • Maksimali Galia Vienam Kanalui: Virš 200W
  • Pakuotė: No
  • Modelio Numeris: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: Aiyima
  • Tipas: Pradinio Stiprintuvo
Papildoma informacija