Kėdžių dangose Spandex Vestuvių Valgomasis Office Pokylių Ruožas Elastinga kėdė padengti housse de karieta Sėdynės Padengti
€4.34 €2.51

Kėdžių dangose Spandex Vestuvių Valgomasis Office Pokylių Ruožas Elastinga kėdė padengti housse de karieta Sėdynės Padengti

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w98207

Medžiaga: 90% poliesterio, 10% spandex

Pakuotė: 1PC Kėdės Apima

Dydžio Geriausiai Tinka Pirmininkas:

Atgal Aukštis: 45~60cm(17.7~23.6 col.)

Sėdynės Ilgis: 40~50cm(15.74~19.68 colių)

Shiping & Grąžinti:

Laivybos Ir Grąžinimo:

1. Visi užsakymai bus išduodami per 5 dienas po patikrinimo patvirtino alipress.com.Pristatymo laikas atostogų bus pratęsta.

2. Pristatymo laikas paprastai yra nuo 10 iki 60 dienų, keletą šalių, tokių kaip Brazilija, Peru, daugiau nei 120 dienų nuo prekių pristatymo metu.

3. Mūsų bendrovė, mokės visą atsakomybę už pavedimus, už neteisingą prekių ir problema kokybės .

4. Nacionalinės muitų yra atsakingas klientas

5. Pateikite mums savo informaciją, adresą, pvz., pašto kodas, buveinės, telefono ir telefono numerį.

6. Jei esate rusijos Federacijos klientas,prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę,kitaip negalėjote gauti prekes .

7. jei norite pirkti didelį kiekį produkto,prašome susisiekti su mumis ,tada mes galime suteikti jums geriausią kainos ir siuntimo būdas .

Prekės bus vežamos Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ,Ji paprastai trunka apie 15-45 darbo dienas gauti, kur jūs esate.Jei bendra suma daiktus, kuriuos jūs perkate yra virš $180,mes išsiunčiame jam EMS arba DHL, kuri yra daug daugiau greitai .jei norite pasirinkti savo laivybos linija ,prašome susisiekti su mumis .

Grąžinimas:

Mūsų bendrovė teikia didelę reikšmę savo paslaugų.Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš išsiunčiant .Jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų daiktų, susisiekite su mumis per 7 dienas nuo priėmimo punktas, be jokių dvejonių.Mes atsiųsime jums kitą nemokamai arba grąžinti atgal savo pinigus.

Apie Atsiliepimą:

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, mes norime, kad jūs galėsite padaryti teigiamą vertinimą ir 5 žvaigždučių reitingą.Nesvarbu, koks jūsų priežasčių yra nepatenkinti šį apsipirkti, nereikia skubėti duoti įvertinimą.Galite pabandyti susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas ir stengiamės išspręsti problemą.Nesant jokių ryšių, prašome nesuteikia mums neutralų ar neigiamą vertinimą.

Žymos: porankiai kėdė biuro, kėdė padengti, aksomo kėdės, japonijos grindų kėdė zaisu, žaidimų karieta, recliner kėdės padengti didelius, kėdė lytis, kinijos pagalvė, tailandas tapetai, alinea karieta baras.

  • Medžiaga: Spandex / Poliesteris
  • Prekės Pavadinimas: S-EMIGA
  • Stilius: Modernus
  • Naudoti: Pokylių Kėdė
  • modelis: SPAUSDINTI
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija