Virtuvės Reikmenys Kriauklė Kanalizaciją Kabo Krepšys Mažų Stovo Sponge Baseinas Stalčiuko Kabantys Krepšelį Rpg Nutekėjimo Stovo
€12.14 €5.83

Virtuvės Reikmenys Kriauklė Kanalizaciją Kabo Krepšys Mažų Stovo Sponge Baseinas Stalčiuko Kabantys Krepšelį Rpg Nutekėjimo Stovo

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w96697

Dydis: 15*5*21cm

Medžiaga: TPR gumos

Svoris: 130g

Įpakavimas: OPP

Pakuotės medžiagos sąrašas:

Kriauklės nutekėjimo krepšys * 1

1. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės PP+TPR kviečių šiaudų medžiaga, ekologiškas, patvarus, lanksti ir lengva valyti, tai nedidelis daiktas, į virtuvės kriauklę, tokių kaip kempinė ir žemyn audiniu.

2. Yra drenažo skyles apačioje išvengti pernelyg purvinas vanduo viduje kriaukle.

3. Tinka visiems plovimo-naudoti mūsų kriaukle lauke laikyti švarią kempinę, gerai organizuota!Ši erdvė taupymo kabinti sponge stovas tinka standartinių indų formos kempinės, su reguliuojamu kaklo dirželiai, ir lengvai gali būti pakabintos ant bet kokio dydžio kriauklė, maišytuvas.

4. Bendrai-Į virtuvės kriauklę krepšelis gali turėti kempinės, valytuvai, drenažo žvakės ir kt.!Idealiai tinka virtuvėje, darbo, vonios kambario, vaikų kambario, klasėje ar biuro kriaukle

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Galiausiai, rasite čia!

Paslaugos: ◆ Mokėjimo:

-Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan.

-Visus mokėjimus, dėl www.laiptaiidangu.lt yra tvarkomi Alipay.

◆ Susisiekite su mumis:

-Mes turime užsienio sandėlių Rusijoje, Jungtinėse valstijose, Prancūzijoje, Ispanijoje, Lenkijoje, Belgijoje, Australijoje, Jungtinėje Karalystėje, Italijoje ir kitose šalyse.Pristatymo laikas eina greitai, mes galime suteikti vietos grąžinimo ir keitimo paslaugos.Jei reikia, prašome susisiekti su mumis.

-Jei jums reikia įdėti daug, kad didmeninės ar užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

◆ Pristatymas:

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu)

Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo.

-Pristatymas bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

-Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

◆ Garantija:

-Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

-Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas.

◆ Atsiliepimai:

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.

-Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.

◆ Pastaba:

-Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

-Duomenų yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: gimtadienio dovana svečias, tjar virtuvės saugojimo, storag krepšelio, virtuvės skalbiniai saugojimas, dovanų aukso, ilgai mentele, saugojimo produktų virtuvė, Miško Žalia, virtuvės įrankis, skalbimo tote.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
Papildoma informacija