3meters 3M5108 stiprus dvipusis gumos jokių pėdsakų putų dvigubai sideds klijai Atsparūs aukštos temperatūros automobilių skirta juosta
€8.57 €6.43

3meters 3M5108 stiprus dvipusis gumos jokių pėdsakų putų dvigubai sideds klijai Atsparūs aukštos temperatūros automobilių skirta juosta "PASIDARYK pats"

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w96163

Visos foto imtis realaus prekių už save, bet įsidėmėkite, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių šviesios spalvos elementus.Užsakymo kaina mažiau nei USD :7 , laivas, kurį Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ,ne sekimo informaciją , Esant įprastai trunka 3-7 savaičių pristatyti, prašome mokėti Daugiau kantrybės laukti !!!Ačiū už jūsų suprasti!Prašome neatidaryti ginčą prašo pagalbos!!!

Patogus visiems neteisinga pozicija gali būti savavališkai pasikeitė, juosta, bus geriau per 24 val. po lipni, lipnus ilgiau, lipni stipresnis!

Produkto Savybės: 3M 5108 Automobilių Papuošimai Juostos (Acrylic Putų Juosta) Pakeitimas 3M4229p

1, atsparus vandeniui, anti-vibracijos, šilumos, triukšmo, stiprus sukibimas, puikus atsparumas oro sąlygoms

2, plastiko, metalo, medienos, popieriaus ir silikono, plastiko ir kitų sunku pastos paviršius turi labai gerą sukibimą

3, geras matmenų stabilumas, puikios skylių veiklos, nulupkite stiprumo, pradinės klampumo ir šlyties jėgų balansas yra geras

4, aukštos sukibimas, aukštos ir žemos temperatūros aplinkoje, turi gerą klijų tinkamumo vartoti

Naudoti Specialius Pastaba:

1. Prašome laikyti statybos temperatūra viršija 5 laipsnius, šaltą žiemą gali būti šildomas, naudojant plaukų džiovintuvas

2. Klijų paviršiaus turi būti nuvalytos iki tol, kol ji yra visiškai sausas

3. Nuimkite ją nuo knygos išleidimo, o tada bus pritvirtintas prie medžiagos pasta, kad tikrasis tinka.Jei norite pašalinti burbulas, turėtų padidinti spaudimą ribos elementą, gali būti viršutinė riba.

4. Lipnios juostos, turėtų būti vienas pirmų tinka, ir tada lėtai į kitą galą, kad sumažėtų tikimybė, kad oro burbuliukai

5. Prašome nuplaukite vandeniu per 24 valandas po statybos.

World Wide Shipping Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Visi užsakymas bus shiped per tik 3 darbo dienos.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto po sandorio uždarymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Jeigu jums netinka arba, kai prekė yra su trūkumais, kai gausite prekę, turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta, Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų prekės.

Mes verslui 2010 metais, kai ten buvo tik 2 nariai, mūsų komanda, ir tiekti tik mūsų telefonai priėmimo produktų kelių klientams !Dabar mes turime tapo profesionalus tiekėjas, tikimės suteikti mūsų produktas, kad daugiau ir daugiau pirkėjų !Dėkojame, suteikia mums galimybę paslauga jums, mes padarysime viską už jus !

Nepamirškite palikti mums "5 ŽVAIGŽDĖS" teigiamų atsiliepimų po gavo paketą,Mes bus daryti tą patį už jus.Jei laikotės kokių nors problemų, Prašome nedvejodami paliko neigiamą arba neutralų atsiliepimą, be prašo pagalbos.mes čia jums, bet klausimas, bet problema, tiesiog atsiųsti man žinutę!!!

Žymos: "honda" įvertintas puikiai klavišą dangtis, vaikai neoninės šviesos rašiklis, pranešk apie netikrą nosį žiedai vyras, didelė širdis pakabukai, katytė veidrodis piniginės, ausines sven 211, jon nešiojamas šaldytuvas, g63 amg juoda matinė, blizgučiai akių 150 cm.

  • Programos: Elektronikos prietaisai, automobilių pramonės, namų puošybai
  • Ilgai temperatūros: 90 laipsnių
  • Trumpalaikė temperatūra: 140 Laipsnių
  • Sertifikavimo: ROHS
  • ilgai: 3 metrai
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Modelio Numeris: 3M5108
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Juosta
Papildoma informacija