146Pcs 3D Saulės Sistemos Dėlionės Nustatyti Planetos stalo Žaidimas 3D Knyga
€14.23 €12.23

146Pcs 3D Saulės Sistemos Dėlionės Nustatyti Planetos stalo Žaidimas 3D Knyga "PASIDARYK pats" Jigsaw Mokymasis ir Švietimas Mokslas Žaislo Amžius 6+ Gimtadienio Dovana

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w96014

146Pcs 3D Saulės Sistemos Dėlionės Nustatyti Planetos stalo Žaidimas 3D Knyga "PASIDARYK pats" Jigsaw Mokymasis ir Švietimas Mokslas Žaislo Amžius 6+ Gimtadienio Dovana

Amžius: Amžius 6+

Tema: Fantasy & Sci-Fi

su tam tikrų minkštas elastingumą.

Gerai padarė: produktas yra rafinuotas išvaizdą ir paprastas surinkimas.Surinkimo procesas yra be klijų ir žirkles, ir sluoksnio struktūra ir kortelės pozicija yra susijusi su padaryti jį saugesnį.

Gamybos yra puikūs, produktas yra suskirstytas pagal realaus dydžio, paviršiaus spalva yra subtilus ir realus, ir visa tai labai gerai atkurta, suteikiant svaiginančius jausmas.

Praktinė vertė: Jis gali ne tik leis jums mėgautis džiaugsmo rankas, bet ir ugdyti sąvoka trimatę erdvę ir loginio mąstymo gebėjimais.Po kovos, savo išskirtinį išvaizda ir aukščiausios kokybės taip pat turi tam tikrų dekoratyvinių vertė, kuri gali būti naudojama kaip papuošalas.

Tinka vaikams nuo 6 metų amžiaus

Produkto Svoris: 500g

spalva:mėlyna

Medžiaga:plastikas

dydis;52.2*39.7*11.8 cm

Pakuotės Turinys:

1*Stereo dėlionės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: įdomus saulės sistema žaidimai, saulės sistema juukea, saulės sistema sodas, interaktyvus saulės sistemos žaislas, saulės žaislas sistema, saulės karai žaidimas, saulės sistema žaidimai nemokamai, žaidimo sistema, saulės sistema žaislai, "jaguar" žaidimų sistema.

  • Amžius: 5-7 Metų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Įspėjimas: NĖRA
Papildoma informacija