30g Natūralus Makiažo Pagrindas Makiažo Pagrindo Ženšenio White Pearl Dieną Grietinėlės Sūris Perlų Balta Balinimo Šlakelis Odos Priežiūros Produktus
€7.24

30g Natūralus Makiažo Pagrindas Makiažo Pagrindo Ženšenio White Pearl Dieną Grietinėlės Sūris Perlų Balta Balinimo Šlakelis Odos Priežiūros Produktus

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w95495

3 0g Natūralus Makiažo Pagrindas Makiažo Pagrindo Ženšenio White Pearl Dieną Grietinėlės Sūris Perlų Balta Balinimo Šlakelis Odos Priežiūros Produktai

Pagrindiniai ingredientai: perlų milteliai, ženšenis, nano peptidų milteliai, ramunėlių, raudona miros, vitaminas E, kolageno, saldymedžio ekstraktas ir kt.

Tinka: bet kokio tipo odą

Poveikis:

Veiksmingumas: 1 balinimo šviesiai vietoje

Balinimas, pašalinti spuogų, strazdanų, raukšles, odos šiurkštumas, balinimas, pakelti spalva, jaunimo juda.

Perlai su įvairių kitų tauriųjų grožio vitaminas rafinuotas, bet tapo, raukšlių ir tamsių dėmių, strazdanų, spuogai, spuogų, sraigės turi magišką poveikį, su funkcijomis-atsparus uv spinduliams.

Ženšenio sudėtyje yra ingredientų, jau seniai pripažinta, kad žmogaus odos grožį su specialiaisiais efektais, gali skatinti odos graži, gera kapiliarų kraujotaką, ir iš tikrųjų gali pašalinti raukšles, spuogus, spuogai, spuogų, tamsių dėmių, strazdanų.Ne tik galima naudoti vietoj fondas, nekenkia odai, balinimas. .

Effect 2: konkurso odos raukšlių

Puikus drėkinamasis poveikis.Mažų molekulių gali prasiskverbti į dermos, paspartinti kraujo apytaką, Skatina odos mityba ir drėgmės absorbcija; Išnyks raukšles ir padidina odos elastingumą, padeda sulėtinti odos senėjimo, visada išlaikyti odą įmonė, drėgna ir glotni rankų.

Veiksmingumas: izoliacijos negali greta

Ant odos paviršiaus sudaro sluoksnio kvėpuojanti plėvelė, padaro odą sklandžiai ir drėgnas, ir blokuoja užsienio bakterijų, dulkių, ultravioletinių spindulių prasiskverbimą, apsaugoti odą nuo ilgą laiką.

4: blokuoti defektus plika makiažas

Su ryškių spalvų, odos, pridėti balansas tepalas "vandens krešėjimo šviesus dalis", odos, tolygiai pabalti, platinamas per burnish jausmas, kad ilgalaikis drabužiai, makiažas išvaizdą ir tekstūros šviesos šviesus ir jaukus.

Naudojimas: Po valymo veido, imtis tinkamo dydžio, taikyti ant veido.Paglostyti atsargiai, su pirštu patarimai.

Svoris neto: 30 ml (Pakuotės dėžutė gali būti skirtingi )

Pasibaigęs Data: 1Years

Žymos: baltos spalvos uogų kremas, 24k aukso esmė 30ml, ženšenio šaknys, creme balta balta, afrikoje balta balta, baltojo molio kremas, serumo, raudona, kremas vitaminas, rūgštis odos, balti maisto kremas.

  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Komponentas: Perlų Ekstraktas
  • Naudoti: Veidas
  • Elemento Tipas: Kremas
  • Lytis: Unisex
  • Funkcija: balinimas
  • NET WT: 30ml
  • Modelio Numeris: Kita
Papildoma informacija