TOP DF-6 Emaliuota Viela Nuėmimo Mašinos Lakuotos Vielos Striptizo Varinė Emaliuota Viela, Valikliai Valo emalį vielos puikiai
€49.97 €42.48

TOP DF-6 Emaliuota Viela Nuėmimo Mašinos Lakuotos Vielos Striptizo Varinė Emaliuota Viela, Valikliai Valo emalį vielos puikiai

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w95461

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Trečia, struktūrinių sudėtis:1. Rankinių elektrinių gremžtuku, kurį sudaro elektroninė tolygus reguliavimo ir vieno etapo serijos variklį ir grandymo peilis.Jis priima lengvas ir patvarus micro-vilkite mygtuką ir verpimo anglies šepetėlių.Ji turi savybes, greitai tapyba greičio, didelio efektyvumo, paprastas valdymas, paprastas montavimas ir stabilios kokybės, mažai klaidų, aukštos gamybos efektyvumą ir naujų dizaino.

2. Fiksuoto elektros valytuvas sudaro dvi dalys: elektros komponentai (vienfaziai ir serija-susijaudinęs variklio) ir grandymo peiliai ir valdytojai.

Ketvirta, veikimo būdas: 1. Įdėkite į emaliuotą vielą galva turi būti nudažyti į centrą, įrankių laikiklis, paspauskite įjungimo pradžios jungiklis (handheld) ar koja, greičio ribotuvas (fiksuoto tipo), ir variklis bus pasukti.

2. Perkelti emaliuota viela priešinga kryptimi ašine kryptimi, kol baigsis emaliuota viela, tada filmas gali būti nugrandyti. 3. Atleiskite maitinimo mygtuką perjungti (delninis), ar atsipalaiduoti gubernatorius (fiksuotas). 4. Pakeisti darbą ir pakartokite aukščiau nurodytus veiksmus.

V. Laido skersmuo reguliavimas ir su tuo susijusių klausimų:1. Kai emaliuota viela yra įvairių specifikacijų, reguliuojamas greitis potenciometras (handheld) arba reguliuojamo greičio ribotuvas (fiksuoto tipo) gali būti koreguojama.Vielos skersmuo yra mažas, lėtas kryptimi, ir vielos skersmuo yra koreguojama, greitai kryptimi.

Jei filmas yra ne nuplėšti, sukimosi greitis yra didinama tol, kol ji yra pavogta.Jei emaliuota viela yra sumažinti grandiklis per greičio reguliavimas, greitis turėtų būti sumažintas tol, kol ji atitinka reikalavimus.Pagal minėtą metodą, labiausiai tinka sukimosi greitis yra pažymėta kaip darbo greitis, atitinkantis vielos skersmuo, kuri gali būti laikoma, kad buvo pakoreguoti.

2. Kai grandymo dažų pabaigoje emaliuota viela, ne iš karto išjungti trijų menčių.Sankirta pjovimo kraštas turėtų laukti priemonė sustabdyti sukasi ir tada atleiskite, kad ne pasukti, kad emaliuota viela staiga nulūžta pažangiausius ir žalą pjovimo briauna.

3. Išorinis apvalkalas yra pagamintas iš įtampos atsparios plastiko medžiagos, kuri yra saugi ir patikima.

4, prieš emaliuota viela grandymo dažų, jums reikia rankiniu būdu ištiesinti vertus, siekiant išvengti emaliuota viela neleidžiama centre pjovimo briauna.

5. Po naudojant ilgą laiką, su sąlyga, kad elektros energijos tiekimas nėra, saugos dangtelį galima atsukti pašalinti be žievės dažų plėvelės milteliai.

Spalva: tamsiai žalia

Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai

Gaminio dydis: 24*5cm

Pakuotės Turinys:

1* anglų vadovas

1*Elektrinis dažų grandiklis

Kištuko Tipas :EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t. / JAV Kištuko,ji taikoma, Kanada, Indija, Japonija, Meksika, Tailandas, jav, Filipinų ir kt.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: metalinės vielos karininkas, juostelės įranga, quincunx, catsuit, emaliuota viela karininkas mašina, crimper už banguotąją vielą, oro skirstytuvo, plonos vielos striptizo įrankis, vokietijos sandėlio, 30 juostelės, vielos.

  • Tiekėjas Stilius: Europos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Dažų & Dekoravimo
  • Prekės Pavadinimas: Xzante
Papildoma informacija