VISBELLA 3pcs Milteliai Klijais, Klijai 7 Antrą Greitai Išspręsti Greitai Klijavimo Armavimo Greitai Sausas Remontas, Vandens Atsparumas Rankinių Įrankių Rinkiniai
€24.08 €14.69

VISBELLA 3pcs Milteliai Klijais, Klijai 7 Antrą Greitai Išspręsti Greitai Klijavimo Armavimo Greitai Sausas Remontas, Vandens Atsparumas Rankinių Įrankių Rinkiniai

5 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w94457

VISBELLA 3pcs Milteliai Klijais, Klijai 7 Antrą Greitai Išspręsti Greitai Klijavimo Armavimo Greitai Sausas Remontas, Vandens Atsparumas Rankinių Įrankių Rinkiniai

VISBELLA greitai išspręsti remonto, beveik nieko su unikaliu stiprinimas ir pildymo capabiliyies.Jis gali būti greitas, nustatyta aukšto sukibimo stiprį, vos 7~15 sekundžių.Lūžių, įtrūkimų, skylių ir tarpų gali būti greitai ir esaily suremontuotas.

Savybės ir Privalumai:

1.Greitas kietėjimas.Rock hard per 7-10 sekundžių. 2.Stipri, darni jėga 3.Platus naudojimo 4.Paprastas valdymas

Juodi milteliai, remontas:

Įrankių dėžės, Gumos, PVC stogo danga, akiniai, žaislai, motociklas Plokštės, plaušinės šluotos, automobilių kėbulo, visas kietos plastmasės gaminių ir labiausiai metalo paviršių & plastikiniai gaminiai.

Pilkos spalvos milteliai remontas:

Saugiklių dėžutės, namų bagetai, paskirstymo dangteliai, grindų plytelės, grotelės, keramika, stiklo dirbiniai, doorknobs, automobilių kėbulo, visų metalinių paviršių ir labiausiai kieto plastiko produktus.

Aišku, milteliai remontas:

Pelėsis, rutulio formos rankena, paskirstymo dangtelis, vandens siurbliai, grotelės, saugiklių dėžutės, a ll iš matal paviršių, stiklo, gumos ir dauguma vertus, plastikiniai gaminiai.

Naudojimas:

Speedy-Fix Pildymo ir Armavimo klijai yra skirtos obligacijų kaučiuko, vario, plieno, aliuminio ir daugumai plastikų.Juoda remontas Bamperio Groteles, Radiatorius Motociklo Purvasargiai Elektros Jungikliai Durų Rankenos Platintojas, kepurės ir kt.Pilka galia ir Aiškiai Milteliai Įtrūkimų ant variklio korpusai atsparus karščiui

Instrukcija:

Pirma, nustatyti tipas remontas jums bus padaryti ir surinkti visas tinkamas medžiagas, gali tekti, pvz izoliacine juosta, valymo medžiagų, ir kt.Įsitikinkite, kad turite visus įrankius ir priedus įtraukta į rinkinį visai remontas.Vengti tiesioginio odos kontakto su klijais Žingsnis 1: Įsitikinkite, kad tikslinėje teritorijoje yra švarus, sausas, be jokio purvo ir naftos.Jei reikia, roughen tikslinės zonos su švitriniu popieriumi iki paraiškos.Naudoti pirštinės, jeigu į rinkinį, o remontas 2 Žingsnis: Naudokite peilis ar skustuvas, kad sumažinti antgalį nuo miltelių talpyklą 45 kampu.Naudoti pin kodą perverti lipnios antgalis ir tada įdėkite mažas klijų kateterį į antgalis sandariai Tolygiai taikyti klijų remonto srityje 3 žingsnis: Užtepkite reikiamą kiekį miltelių (storis s 5mm), apimantis klijų remonto srityje.Jei reikia, naudoti lazdą, jeigu norite reguliuoti miltelių forma ir kiekis milteliai naudojami.Pirmyn, taikyti dhesive vėl ant milteliai, kol milteliai nebėra sugeria klijus Pastaba: Kai klijai sujungia su milteliais, tai gamins daug šilumos ir dujų, kurios gali sukelti šiek tiek dirginimas per 10 sekundžių.Jei remontas nėra pakankamai storas, kartokite 3 veiksmą.

Pirkėjo Apsaugos:

1. Visa grąžinamoji išmoka, arba vėl, jei nenorite priimti jūsų užsakymą. 2. Visiškai arba iš dalies grąžinimo , jei prekės nėra taip, kaip aprašyta.

Dėl Pristatymo Laiką:

1. Garantuotas produktas bus siunčiami per 3 dienas.Paprastai jis bus išsiųstas kitą dieną po apmokėjimo. 2. Garantuotas prekė bus pristatyta per 60 dienų.Paprastai jis bus pristatytas per 2 ~ 5 savaičių. (Brazilija, garantuotas metu yra 90 dienų, ir pristatymo laikas nuo 5 iki 8 savaičių).

Žymos: 5 antra uv klijai, ryobi, nustatyti auto remonto įrankiai, klijų milteliai, mažas, greitas, sodo vandens, loctit, klijų purškimo, retta rankiniai įrankiai, auto remontas.

  • Kiti Pavadinimai: Atsparus karščiui 7 antrą fix klijai
  • Prašymas: Automobilių remontas įrankis
  • Sertifikatas: Rosh, PASIEKTI, SGS, BSCI, ISO9001
  • spalva: Pilka, skaidri, juoda
  • Prekės Pavadinimas: Visbella
  • Produkto pavadinimas: 7 Antrą Greitai-Fix Klijai
  • Modelio Numeris: GF-901
  • Pakuotė: krepšys
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Oem: sveikintina
  • Tipas: 7 Antrą Nustatyti Skysčio Plastiko Klijai
  • Dydis: 21*12*4
Papildoma informacija