Rankų darbo Olivīns Gyvybės Medis Orgone Piramidės 60mm
€24.37 €21.93

Rankų darbo Olivīns Gyvybės Medis Orgone Piramidės 60mm

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w93243

RANKŲ DARBO GYVYBĖS MEDIS ORGONE PIRAMIDĖS 60MM

Medžiagos, Olivīns,Obsidianas,Vario,Aukso gabalus,dervos,meilės Puikus Chakra darbą, Reiki gydymo, crystal tinklai, namo, biuro dekoras, dovanos, ir dar daugiau!Dydis: Apie 60mmx60mmx65mm Paketą Įeina: 1 vnt orgone piramidės, dovanų pakavimo dėžutės >> Olivīns yra simbolis žmogaus potencialą.Priežastis, dėl savo aukštos prisitaikyti ir gyvybingumas yra, kad olivine skleidžia fluorescencijos ar phosphorescence, ir jos savybių pokytis su aplinka.Olivīns gali nuraminti stora nervai, sumažinti vidinio dirglumas, ir tegul verslui klestėti, taip, kad sėkmės ir toliau.Olivīns efektyvumą yra ne tik tai, kad.Dauguma žmonių galvoja, kad, jei jūs dėvėti Olivīns, jums gali palengvinti įtampą, suartėti su išoriniu pasauliu, ir saugo draugystę tarp visų kitų.Be to, Olivīns, taip pat gali būti naudojamas kaip išgydyti medicina.Olivīns, kai sumaltos į miltelius gali būti naudojamas gydyti tokias ligas kaip astma, ir ji gali būti dedama po liežuviu, siekiant palengvinti simptomus, troškulį sukelia aukšta temperatūra.Obsidianas:stiprinti gyvybingumą ir stiprinti mobilumo vaidmenį ir veiksmingumo obsidianas yra daugiausia pasireiškia gebėjimas sustiprinti inkstų, sugeria ligų, pagerinti miegą ir pagerinti silpnumas kūno.Ji turi pagerinti poveikį pašalinti rūkymo, alkoholizmo ir narkomanijos įpročius.Ji taip pat gali sumažinti žmonių streso, kad žmonės, ramus, ir gali panaikinti moralinę žalą ir pasirūpinti, kad žmonės labiau stabilus.Jis gali padidinti mobilumą ir stiprinti charizma, įcentrinė jėga ir sprendimų priėmimo galia lyderis.Išskyrus neigiamą energiją žmogaus organizmui: energiją obsidianas yra stiprus ir labai grynas, ir tai yra sugeriančius energijos.Todėl, vaidmenį, obsidianas, jo vaidmenį siekiant panaikinti neigiamą energiją, yra ypač svarbios.Ji gali veiksmingai pašalinti savo dūsta ir nesėkmių.

Pastaba: 1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas. 2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Prašome įsitikinkite, kad jums nebus tai prieš mokėti. 3.Nes tai yra rankų darbo dervos gaminys,todėl jis yra normalus, jis turi keletą visiable burbulas.

Žymos: "magic pad pen, christma, feng shui piramidės, orgonit, žvakių laikiklis naujųjų metų, mia blakstienų laboratorija, orgonit piramidės, piramidė, ga2100, orgonita.

  • Modelio Numeris: ORG049
  • Elemento Plotis: 6cm
  • Elemento Aukštis: 6cm
  • Medžiaga: Natūralus Akmuo
  • Prekės Svoris: 250g
  • Elemento Tipas: Papuošalai Išvados
  • Elemento Ilgio: 6cm
  • Produkto Savybės: rankų darbo
Papildoma informacija