Individualiems poreikiams pritaikytos atminties langelį kūdikiu,Tėvas nuotakos.Folija aukso Folija, sidabro,vardas, pavardė ir gimimo data,Custom kūdikių langelį naujagimio,
€16.71 €14.70

Individualiems poreikiams pritaikytos atminties langelį kūdikiu,Tėvas nuotakos.Folija aukso Folija, sidabro,vardas, pavardė ir gimimo data,Custom kūdikių langelį naujagimio,

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w9105

Aprašymas

Elegantiškas vestuvių dovanų dėžutė, gražiai pagaminti ir pritaikyti pagal jūsų reikalavimus.Spalvingas, be savo vestuvių rengimas ir dovanų duoti.

Atkreipkite dėmesį, kad šis lange ateina su viduje žinutę " jums reikia mano *VAIDMUO?'

- Motinos ir Tėvo vaidmenys ateis su viduje pranešimą vaidmenį, tik, pavyzdžiui, "Motina Nuotaka'

Mes siekiame procesas užsakymus ir pasirengę į laivą nuo 3 iki 5 dienų, gavusi užsakymus.

❤ Spalvos Langelių:

- Balta

- Rose Gold"

- Tamsiai Mėlyna

- Juoda

❤ Spalva galima Rašyti:

- Auksas

- Sidabro

- Vario

- Juoda

- Balta

*ŠIS SĄRAŠAS YRA TUŠČIAS ASMENINĘ BOX, TIK, REKVIZITAI, NEĮSKAIČIUOTOS*

Šis sąrašas yra dėl kelių skirtingų variantų: 2 skirtingo dydžio dėžutės, 4 skirtingų spalvų dėžės ir 4 skirtingų spalvų folija teksto spalvų, kurios yra pasirinktas iš pirmajame išskleidžiamajame meniu.Pirmajame išskleidžiamajame meniu yra už lango Dydis - Dėžutė Spalva - Teksto Spalva, Folija, todėl, jei pasirinksite M - White - Gold, tai yra Vidutinio dydžio Baltos spalvos Dėžutė su Aukso Folija Tekstas atspausdintas.

**Spalvos gali skirtis dėl monitoriai/ekranus.**

Matmenys:

Laikmena : 23x17x7cm

Didelis: 31x22x10cm

Šie langeliai taip pat gali būti spausdinami su trumpu užsakymą žinutę su iki 50 simbolių (įskaitant tarpus ir skyrybos).Šia galimybe prašome palikti savo užsakymą pranešimą dėmesį į pardavėją skyriuje prie kasos ar mums žinutę tiesiai po užsakymo.Bet kalba.

Gauti jūsų asmeninis Box 3 paprastus Veiksmus -

1. Pasirinkite Dydį, Spalva ir kiekis norėtumėte

2. Palikite savo užsakymą pranešimą apie pavadinimą, tekstą ir teksto spalvą dėmesį į pardavėją skyriuje prie kasos arba Pranešimas mums apie tuos, kuriuos būtų, pavyzdžiui, spausdinta.

3. Apdaila mokėjimo, ir Mes pasistengsime ją pagamintas ir išsiųstas jums.

Matinis laminuotas dėžutė su paslėpta magnetinio przystawkę uždarymo priekiniai atvartu uždarymo.Rožinės ir Baltos Dėžės ateiti pateikiamas su atitikimo juostelės ir Black box neturi kaspinu.

Dėžės yra siunčiami butas supakuoti sutaupyti siuntimo išlaidas ir išvengti žalos tranzitu.Jie yra lengvai surenkami per kelias sekundes visiškai nelanksti ir prabangos, kokybės langelį.

1. Pašalinti kampe dokumentus, kurie atskleidžia, lipnus paviršius

2. Traukti į šonus, aukštyn ir žiupsnelis kampus tvirtai kartu

3. Uždaryti langą naudojant nuslėpė magnetinio przystawkę uždarymo uždaryti

Priežiūros instrukcijos: Laikyti atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių, nes tai gali sukelti spalvos dėžutėje, kad išnyks.

Mes taip pat parduodame daug kitų Asmeninę Dovanos ir Vestuvinių Paslaugų.Patikrinti daug kitų daiktų mūsų parduotuvėje.

Žymos: custom dovana, custom necklac, custom print, užsakymą produktas, Pagal Užsakymą, Asmuo, logotipą, custom Papuošalai, pasirinktinius nuotraukų, apyrankė užsakymą.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Stačiakampis
  • Medžiaga: kartonas
Papildoma informacija