Įkraunamas Mini Medienos Pjovimo Pjūklą 6-Colių Nešiojamą Belaidžius Nešiojamuosius Elektrinius Pjūklą Vaisių Medžių Genėjimo Ir Kirtimo
€43.63 €30.54

Įkraunamas Mini Medienos Pjovimo Pjūklą 6-Colių Nešiojamą Belaidžius Nešiojamuosius Elektrinius Pjūklą Vaisių Medžių Genėjimo Ir Kirtimo

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w87882

Kulka Taškų:

1、Naudojimas Viena ranka: Sveria tik apie 1400g, kad pjūklą kūno yra apie 700g, bendras ilgis apie 38 cm.Gali būti valdomas ir naudojamas su viena ranka.Moterys gali taip pat lengvai valdyti ir naudoti jį, o ne jausti nuovargį po ilgos darbo valandos.

2、Efektyvus Pjovimo: elektrinis pjūklas priima gryno vario variklį, kuris yra galingas, greitas, siekiant sumažinti medienos, ir turi ilgą tarnavimo laiką.Ji automatiškai atjungia energijos per didelio karščio ir yra saugus.

3、Elektros Belaidžius Pjovimo: Tai vienas tik turi būti imamas ir supjaustyti ranka, kuri išsprendžia rūpesčius susivėlęs, laidai ir nėra elektros, ypač tada, kai naudojamas atviras, galite lengvai pjaustomos.

4、Rankų apsaugą Pertvara: Rankų apsaugą pertvara projektavimo, tiekimo pjuvenų splash, jau geriau splash proof poveikį.

5、Platus: Tai trunka apie 10 sekundžių sumažinti medinis blokas su skersmuo 15 cm. (priklauso nuo tikrąjį dydį ir medienos kietumas).Labai tinka medžio pjovimo, medžių genėjimas, ir sodininkystė.Bet ne tinka sausos medienos.

Savybės:

Su rankų apsaugą, 6 colių bezel.

Specifikacija:

Vardas: 6 Colių Viena ranka Elektrinis Pjūklas

Grandinės greitis: 5m/s

Baterijos galia: 550 w)

Baterijos talpa: 2000mA įkraunama ličio baterija

Produktą įtampa: 21V

Grandinės: greitas reguliavimas

Maksimalus pjovimo storis: apie 80mm/3.15 į

Pavara: stiprus magnetas variklis

Naudojimas: vaisius, medžių genėjimo ir kirtimo

Pakavimo Sąrašas:

1*Rankiniai Pjūklai

1*Baterija

1*Kroviklis

1*Atsuktuvas

1*Raktas

1*Instrukcija

Pastaba:

Montuojant grandinės, atkreipkite dėmesį, kad 3 dantys turi būti išorėje, grandinės negali būti koreguojamas šriftų, kitaip grandinės bus pertrauka.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: pjūklą mini, stihl pjūklai, filialas genėjimo įrankiai, elektros pila, elektriniai medžio žoliapjovės, mini wood elf, 4 ašies pasukimo, kalvio priekalas, balta šaldiklio, pjūklą gasolin.

  • Medžiaga: Metalo
  • Apdailos: Nedengti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Anti-Slip Danga
  • Genėjimo Įrankis Tipas: Genėjimo Pjūklai
  • Pruner Tipas: PRIEKALAS
  • Prekės Pavadinimas: PROKTH
  • Modelio Numeris: Mini Pjūklą
  • Sertifikavimo: NĖRA
Papildoma informacija