Už Tesla Storger Modelis 3 Automobilių Porankiu Dėžutės Saugojimo Organizatorius Tara Skaidri Paslėptas Laikiklis Dėžutė Pakeitimo 2019
€8.01 €5.69

Už Tesla Storger Modelis 3 Automobilių Porankiu Dėžutės Saugojimo Organizatorius Tara Skaidri Paslėptas Laikiklis Dėžutė Pakeitimo 2019

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w86630

Storger Už Tesla Model 3 2019 Automobilio Sėdynėje Dėžutės Saugojimo Organizatorius Tara Skaidri Paslėptas Laikiklis Dėžutė Pakeitimo

šio Saugojimo Dėžutė pagaminta iš ABS medžiagos, baudos kūrinys, niekada nesurūdys, gražaus eksterjero apdaila.Puikiai tinka jūsų automobilio.

Savybės:

●Šis Automobilis Porankiu Dėžutė Laikymui, yra praktiški ir turi ilgą tarnavimo laiką. ●Puikus atsarginių dalių pakeitimo, ir gali išlaikyti savo porankiu saugojimo labiau organizuotą formą. ●Pagamintas iš ABS medžiagos, baudos kūrinys, niekada nesurūdys. ●Gražus permatomas projektas duos išorės apdailos jūsų automobilį. ●Lengva įdiegti ir švarus.

Techniniai duomenys:

●Pakeitimo Tesla modelis 3 - 2019 ●Medžiaga: ABS ●Spalva: skaidrus ir juodas ●Dydis: parodyta, kaip paveikslėlyje

Paketą Sudarė: 1 * Laikymo Dėžutė

Atsiliepimai:

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti čia.Ačiū!

susisiekite su mumis:

1. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū! 2. Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.Mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą jūs turite!Dėkojame Už Jūsų Paramą! !

Žymos: paslėptas saugojimo šalikas, 3 modelis, cam brūkšnys, modelis 3 tesla spoileris, tesla model 3 frunk krepšiai, b-max " ir "ford", kamera hiden, tesla model 3 kino ekrane, tesla model 3 displey, paslėptas storag.

  • Prekės Pavadinimas: Porankiai Dėžutės Saugojimo Organų
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Funkcija 6: Už Tesla Model 3 Automobilių Cen
  • spalva: Skaidri / Juoda
  • Lipdukas Rodymas: Konsolė
Papildoma informacija