Ekrano užsklandą Žmonių Plaukų Perukai Perukas Glueless Brazilijos Tiesūs Plaukai Pilna Mašina Pagaminti Perukai Remy Nr. Gelio Šalikas Perukai moterims Žmonių Plaukų
€63.48 €36.18

Ekrano užsklandą Žmonių Plaukų Perukai Perukas Glueless Brazilijos Tiesūs Plaukai Pilna Mašina Pagaminti Perukai Remy Nr. Gelio Šalikas Perukai moterims Žmonių Plaukų

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w84902

1995 m. įkurtas Xuchang Hongree Plaukų Produktų Co.,Ltd(Allrun Įmonė) yra viena iš didžiausių išsamią gamintojas specializuojasi įvairių plaukų produktų, Kinijoje, įsikūręs Xuchang ---vienos iš geriausių Kinijos gamybos bazes už perukai ir plaukai priauginimui,Mūsų gamykloje apima plotas 53600 kvadratinių metrų, registruotos sostinėje RMB50,000,000 Juanių, turi darbuotojų, apie 700 asmenų, tarp kurių yra 120 techniniai vadovai.Ji specializuojasi gaminti žmogaus plaukų priežiūros gaminiai (plaukų priauginimas & perukai) 3 didelių gamybos linijų (įskaitant 18 seminarai), kurių metinis pajėgumas 9,5 mln. vnt., kuris sujungia projektavimas, gamyba,gamybos,prekybos ir plėtoti.

ALLRUN A---Plaukų Prekės ženklą, Kuris yra skirtas pasiūlyti Klientams Grožį Su Geriausia Plaukų Produktų,Patogus Apsipirkimas,Intymi Paslauga,Teisingą Kainą.

Ji prisiima komanda svajonė,norėčiau, kad visi žmonės paleisti gyvenime pasiekti Klasę.Tuo pačiu metu,ką mes galime padaryti ir mes visada darome nuolat kovoja, kad būtų pateikti mūsų klientams Aukščiausios klasės Plaukų.Jūsų Svajonė yra Mūsų Svajonė.ALLRUN Prekės ženklas buvo žinomas dėl www.laiptaiidangu.lt nuo 09 Vasaris 2015 m. tai yra Naujas ir Jaunas gamintojas,Pilnas Energijos.kaip ir jo pavadinimas.Visi Paleisti...Viskas jaunuolis ši komanda yra "veikia" jūsų grožio įjungti savo žavesio.

Q1. Kaip dažnai galima plauti Plaukus?

Galite plauti plaukus taip dažnai, kaip jums patinka.Aš siūlau jums išvalyti plaukus 2+ kartą per savaitę su sulfatas nemokamai produktų, kad plaukai šilkiniai, maitina, minkštas ir lengvai valdomas.Venkite naudoti arbatmedžio ir mėtų šampūnus, nes jie gali sukelti jūsų papildymai, matinis, kai valymo šampūnu.Pabandykite naudoti gaminiai, skirti detangle ir drėkina, sklandžiai, blizgesį ir apsaugoti nuo padalinti baigiasi.

Q2. Galiu nusausinami mano plaukai priauginimui?

Taip, jūs galite nusausinami jūsų plaukų priauginimas, tačiau tai nėra Geriausia, ką reikia padaryti, kad ilgaamžiškumą plaukų.Kaip mes visi žinome, taikant daug šilumos, gali ne tik sugadinti jūsų natūralių plaukų, bet plėtiniai taip pat.Norite apriboti šilumos kiekį, galite kreiptis į savo plėtinius.Priimtiniausias būdas džiovinti jūsų plaukus, leiskite jai išdžiūti arba sėdėti pagal pridėtinių dažytojas.Tais atvejais, kai jums gali neturėti pakankamai laiko, kad tegul ji plaukai sausi.Smūgis sausas, kol ji yra drėgna, ir tada baigti smūgis džiovinimo plaukus, visiškai atvėsti nustatymas.

Q3. Kas yra ALLRUN PLAUKŲ?

ALLRUN PLAUKAI yra visiškai pagrįstas iš Xuchang, Henan Provincijoje, ji yra Grynas V, kuri buvo Įvertinta viena iš Aukščiausios Kokybės pirmojo Spaudimo plaukus šalyje. 100% Brazilijos Mergelių Žmonių Plaukų (neperdirbti) jokių cheminių medžiagų, nr. sumaišyti mišiniai, nr. pluošto, nr. gyvūnų plaukai yra naudojamos statyti mūsų ryšulių.Kiekvienas Atskiras gabalas yra iš atskirų donorų.Mūsų plaukai yra ranka atrinktos ir patikrintos kokybės kontrolės grupės užtikrinti odeles yra sveika ir wefts puikiai stiprus.Jos silkier, minkštesnė, storesnis, ilgiau ir apskritai tai GERIAU nei vidutinis pluoštas parduodama rinkoje.

Q4. Ar Plaukų mesti?

LABAI MINIMALAUS skaičiaus mažinimas reiškia, kad plaukai bus niekada pastebimas arba drastiškai sumažėjus jo tankis arba tūris.Bet plaukai, kurie buvo gaminti būti prisiūta ataudų turi teisę patirti minimalaus skaičiaus mažinimas, kuris yra visiškai normalus.Po antrojo valymo šampūnu neturėtų būti jokių praliejimo.Šilumos nuostolių, per perdirbimo ar trūksta drėgmės ir kondicionierius bus sukelti praliejimo, todėl įsitikinkite, kad taikyti šilumos protectant prieš terminį naudoti.Visada leiskite licencijuotas profesinio spalva plėtinius ir šampūnas & būklės vieną kartą per savaitę.

Q5. Kiek kainuoja kiekvienas ryšulys sveria?

Kiekvienas paketas yra sveriami ne 90-100 gramų, kuris yra lygiavertis 3.1-3.5 oz.

K6. Gali I Mano Plaukai Dažyti/Spalvotas prieš turintys jį išsiųsti į mane?

Mes ne spalva paketus prieš siunčiant.Klientas yra atsakingas už surasti licenciją stilistas spalva plaukus už juos, kai jie jį gauti.

Q7. Kiek ryšulius reikia?

Mes siūlome: Ilgis 12-16" Colių - Jums Reikia 2-3 grįžčių arba Daugiau....Ilgis 18-24" colių Jums Reikia 3-4 grįžčių arba Daugiau....

Žymos: plaukų žmogaus plaukai surišti į uodegą, fasadai šilko bazės, plaukai surišti į uodegą allrun plaukų, žmogaus plaukai surišti į uodegą, ueenly ekrano užsklandą žmonių plaukų perukas, garbanotą peruką moteris, 100 žmonių perukas, "omber" spalva žmogaus plaukų perukai, allrun ilgi plaukai, l žmogaus plaukų perukai.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kepuraitė Dydis: Vidutinis Dydis
  • Tinka Miršta Spalvų: Tamsesnės Spalvos Tik
  • Tekstūra: Tiesiai
  • Medžiagos Klasė: Remy Plaukai
  • Prekės Pavadinimas: ALLRUN A
  • Žmogaus Plaukų Tipas: Brazilijos Plaukų
Papildoma informacija