10vnt Dantų Avtoclave Skruosto Lūpų O-Shope Retraktoriai Burną Atidarytuvas, Dantų Balinimas Odontologijos Medžiagos
€6.07 €2.85

10vnt Dantų Avtoclave Skruosto Lūpų O-Shope Retraktoriai Burną Atidarytuvas, Dantų Balinimas Odontologijos Medžiagos

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w82741

Produkto aprašymas

Medžiaga: Plastikas Spalva: skaidrus Dydis: S/L Shope:O-Shope Plastikiniai mechanizmą, kuris padeda jums neužstojamą burnos ertmės Gali būti 121 laipsnių aukštos temperatūros dezinfekavimas Pakuotė: 10x Burną Atidarytuvas, Jei turite klausimų apie daiktą, prašome palikti mums pranešimą.

Produktų natūra

Gaminio pakuotės

Apie Mus

Apmokėjimas Ir Siuntos

1. Mes priimame Alipay, Paypal, Western Union, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Visos prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, JAV ,Kanada, Australija, Rusija ir Jungtinės Karalystės reikia maždaug 3 iki 4 savaičių ,kitoms šalims gali tekti nuo 4 iki 5 savaičių , Italija, Brazilija, Graikija ir kiti smulkūs apskrityse, jis gali prireikti nuo 5 iki 6 savaičių.Bet Kartais laivas gali vėluoti dėl būdas dėl kokių nors ypatingų priežasčių, jūs galite susisiekti su mumis, mes spręsti jums. 3. Jei jums reikia greitas pristatymas , prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą. 4. Taip pat ,vėlavimo ar nesėkmės pristatymo kartais sukelia politikos skirtingų muitinės, pavyzdžiui ,lazerinė rodyklė yra nepriimtina kai kuriose šalyse.Taigi, prašome patikrinkite savo vietos muitinės politikos atidžiai prieš mokėjimą.Arba, mes negali būti atsakinga už bet kokį gedimą pristatymo susijusių paskirties muitinės klausimas.

Grįžta

1. Visi produktai, mes parduoda įtraukti gamyklos garantija ,neapima kartus, kad buvo piktnaudžiaujama, sudegė ir sugadinta bet kokia forma. 2. Prašome palikite pranešimą, jei negavote prekės per 30 dienų,mes ją patikrinti su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti už bet kokį trūkstamą elementą. 3. Jei turite sugedusį elementą,prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo jums priimti siuntą .Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su tai originali pakuotė ir priedai.Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti grąžos punktų,Arba pakeisti elementą jums.

Apie DUK

1.Q: ar Esate Profesionalūs odontologijos įranga prekybininkas?A: Taip, daugiau nei 80000 klinikos yra mūsų klientai kinijoje. 2.Q: aš ne gauti savo paketų, ką aš turėčiau daryti?Prašome susisiekti su mumis per www.laiptaiidangu.lt pranešimą pirma.Mes padėsime jums ir surengti patikrinimą mūsų perdirbimo nuorodą.Tuo pačiu metu, jums reikės patikrinti savo pristatymo adresą ir ar mokėjimo sėkmingai.Taip pat, jei esate patogu, pls patikrinti į netoliese post office. 3.K: jūs Galite parduoti didmeninės kainos?A: Taip, jeigu jūsų užsakymas viršija 10 rinkinius vienu metu.Jūs galite susisiekti su mumis. 4.Q: Ką reikėtų daryti, kai yra kokybės problemų produkto?A: jei tai yra kokybės problema.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.mes suteikiame iki 6 mėnesių kokybės garantiją.

Žymos: dantų priemonė, dantų gydytojas, dantų balinimas, analinis speculum, pilka burnos kamštukas, dantų, dantų priemonė, trikotažo medžiagos, stomatologas veidrodis, lūpų priežiūra vyrams, odontologijos terapijos.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: O-Shope
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Dydis: S/L
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Papildoma informacija