Sierra Wireless EM7565 Nauji ir Originalūs, jokių padirbtų M. 2 FDD/TDD 4G-5G LTE modulis-U/ LTE-LAA kačių 12 Juostų Qualcomm Snapdragon X16
€124.29

Sierra Wireless EM7565 Nauji ir Originalūs, jokių padirbtų M. 2 FDD/TDD 4G-5G LTE modulis-U/ LTE-LAA kačių 12 Juostų Qualcomm Snapdragon X16

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w81838

Ką, mes tiekiame yra tik NAUJI ir ORIGINALUS dalys,Ir kaina taip pat tik naujus ir originalius kainą.Jei jums reikia naudoti arba atnaujinti, arba netikras.Prašome nedvejodami renkasi kitur .stock !!Sierra Wireless EM7565 M. 2 FDD/FDD LTE-U/ LTE-LAA kačių 12 Juostų Qualcomm Snapdragon X16 MDM9230 lustai ,Mes galime išsiųsti prekes iš karto jus, kai jūs pateikiate užsakymą.PS: mūsų EM7565 yra standartinė versija, Ji negali būti naudojama Thinkpad", HP, "DELL" nešiojamieji kompiuteriai!!!Sierra Wireless AirPrime EM7565

AirPrime® EM7565 LTE-Advanced Pro Modulis paskutinis 4G technologijos šuolis iki 5G

Į EM7565 modulis yra dalis siūlanti pasaulio 4G padengimo, precedento LTE greitis, pralaidumo, ir tinklo našumą M. 2 formos koeficientas, paprastai naudojamos tinklo įrangos.Tai yra paskutinis 4G modulio, jums reikės prieš pereiti prie 5G.

Sverto LTE-LAA ir CBRS nelicencijuotos juostų ir vežėjas sujungimu, tai LTE-Advanced Pro Katė-12 įterptųjų modulis užtikrina iki 600Mbps transliacijos greitis ir 150Mbps uplink greitis, siūlanti pasaulio 4G padengimo į vieną modulį.Su automatinio atsarginės 3G tinklai ir integruotas GNSS imtuvas (GPS, GLONASS, Beidou, ir "Galileo" palydovinės sistemos pritarė), kad EM7565 yra ideali mobiliosios kompiuterijos tinklų, ir pramonės M2M programas.

Kartu su dauguma operatorių sertifikavimą, pramonės ir tinklo perjungimo pajėgumas, EM7565 leidžia vartotojams keisti savo tinklo paslaugų teikėjas bet kuriuo metu, suteikiant daugiau lankstumo gamybos.

Apmokėjimas:galime priimti visas mokėjimo Escro

1. Mes galime išsiųsti į viso pasaulio.Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3. Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Paprastai tai trunka 7-30 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų Express, tokių kaip DHL, UPS, FEDEX, EMS, TNT ir t.t.

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį

.

1. Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, po to, kai jūs gaunate juos.

2. Jei turite bet kokių klausimų produktų gavote, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

3. Prašome nepamiršti, kad mums teigiamų atsiliepimų dėl 5 žvaigždučių.

Žymos: automobilių modemas, mega nerf, rk3328 4g, 5g telefono, EM7455, 4g lte, belaidžio h2, snapdragon, 5g m2, 865 snapdragon.

  • wirless Modemo Tipas: KRAŠTO
  • Stilius: Vidaus
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: em7565
  • Tipas: Belaidžio
  • Prekės Pavadinimas: JINYUSHI
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
Papildoma informacija