Corgi Užpakalis Katė Automobilių Audinių Laikiklis Servetėlių Dėžutė Transporto priemonės Backseat Audinių Atveju Savininko Namų Automobilių Vonios kambarys F-Geriausias
€9.63 €6.35

Corgi Užpakalis Katė Automobilių Audinių Laikiklis Servetėlių Dėžutė Transporto priemonės Backseat Audinių Atveju Savininko Namų Automobilių Vonios kambarys F-Geriausias

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w80969

Corgi Užpakalis Katė Automobilių Audinių Laikiklis Servetėlių Dėžutė Transporto priemonės Backseat Audinių Atveju Savininko Namų Automobilių Vonios kambarys F-Geriausias Punktas Specifikacija:

Aprašymas:

Modelis: Corgi, Katė

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Specifikacija:

Mielas Corgi užpakalis ir kačių automobilių servetėlių laikiklį galima pritvirtinti Automobilyje, skydelis nuo saulės, automobilio galinių sėdynių ir porankiai automobilio.

Automobilio saulės skydelis audinių langelį, adprable dizainas ir lengva įdiegti, elastinga ant nugaros gali turėti skydelio ar automobilių galinių sėdynių sandariai.

Daug lengviau ir saugiau, negu išleisti jūsų audinių langelį atveju ant automobilio sėdynės, sutaupyti daug vietos savo automobiliui, kad jūsų automobilis atrodo labiau tvarkingas ir netvarkingos.

Būti tiekiami pagal faktinį poreikį taip, kad visada turime audinių patogu į savo automobilį ir patraukti jį lengvai.

Jei jūsų artimieji, draugai ir kolegos turi vaikų namuose, siųsti juos animacinių filmų audinių langelį!Vaikai bus meilė šių cute cartoon dovanos.Komplektą Sudaro:

1x Audinių Turėtojas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: d apatinis trikotažas, atsisakyti popieriaus, katė servetėlių laikiklis, audinio poli, beždžionė tualetas, kinija povas, gm lipdukas, welsh corgi, krepšelis prekybos centras, užpakalis šuo.

  • Krova: Kabinti
  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija