3D Automobilių Sėdynės Pagalvėlės Trinkelėmis Atminties Medvilnės Putų Pagalvės, Galvos, Kaklo Poilsis/Kelionės Paramos Kvėpuojantis Akių Audinio Atminties Putos Automobilių Stilius
€9.52 €7.90

3D Automobilių Sėdynės Pagalvėlės Trinkelėmis Atminties Medvilnės Putų Pagalvės, Galvos, Kaklo Poilsis/Kelionės Paramos Kvėpuojantis Akių Audinio Atminties Putos Automobilių Stilius

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w80320

Aprašymas:

Tolimojo vairuotojo ar ilgai vairuojant gali būti realus skausmas, kaklo ir atgal.

Automobilių sėdynės pagalvėlės ir kaklo pagalvėlė yra būtent tai, ko jūsų automobilis neturi!

Savybės:

Ergonomika ir Kaklo Skausmą: Tai atminties putos automobilių kaklo pagalvė yra ergonomiškas ir gali suteikti didelę paramą dėl gimdos kaklelio stuburo ir galvos.

Kvėpuojantis Viršelis: kvėpuojantis " ir švelnus audinys padengti šios kaklo parama pagalvėlė gali išlaikyti oras cirkuliuoja.Pagalvės užvalkalą galima nuimti ir skalbti mašinoje.

Patvarus Naudojimas: Mūsų atrama galvai yra pagaminti iš storo ir didelio tankio atminties putos, kurios gali išlaikyti savo formą, minkštas ir patogus.Jis taip pat yra papildomas vidinis padengti, siekiant išvengti užteršimo prakaito ir dulkių.

Puikiai Papildo Automobilio Sėdimos vietos: automobilių sėdynės pagalvėlės ir kaklo pagalvėlė yra automobilis jums trūksta!Ji padeda sumažinti kaklo skausmas ir suteikia jums paramą jums reikia vairuojant.Labai patogi ir palanki, labai tinka vairuotojo sėdynės ir priekinio keleivio sėdynės.

Specifikacija:

Medžiaga: atminties putos

Svoris: apie 500g

Dydis: apie 36*30*10CM/14.17*11.81*3.94 į

Spalva: juoda, smėlio

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Sėdynės Pagalvėlės ir Kaklo Cushionx1

Žymos: auto įtaisą, siuvinėjimo pagalvė, atminties putų pagalvės atlošas, automobilių kaklo pagalvė, aksomo pagalvės, kūdikio pagalvė pagalvėlės, pagalvė kelionėms, automobilių vadovas poilsio pagalvė, vincentas automobilių sėdynės pagalvėlės, minkštos automobilio sėdynės pagalvėlės pagalvė.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita
  • Užpildymo Medžiaga: Natūralaus pluošto
Papildoma informacija