Vaikai, Berniukas ir Mergaitė Animaciją Pingvinas Neperšlampamas Pirštines Dvigubo Sluoksnio Briaunoti Rankogalių Reguliuojamas Anti-Slip Žiemos Slidinėjimo Vėjo kumštinės Pirštinės 7-12T
€9.29 €7.25

Vaikai, Berniukas ir Mergaitė Animaciją Pingvinas Neperšlampamas Pirštines Dvigubo Sluoksnio Briaunoti Rankogalių Reguliuojamas Anti-Slip Žiemos Slidinėjimo Vėjo kumštinės Pirštinės 7-12T

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w79114

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

Mados mielas pingvinas vėjo pirštines.Tinka labiausiai b oys ir mergaites nuo 7-12 metų.Galite laikyti rankas šiltas žiemą šaltas oras.

Pagaminti iš vandeniui audinio ir koralų aksominis pamušalas audinio, ekologiškos medžiagos.Du kartus sutirštės pirštinės dizainas.

Šios pirštinės gali būti jūsų kūdikio rankos ir riešo iki galo ir vanduo nebus lengvai įsigeria į pirštines, kai jūsų vaikai žaidžia su sniegu.

Specialiai vaikams: reguliuojamas magija lipdukas apyrankės, blokuoti sniego ir šalto, lengvai on & off, bet stora ištvermės, o slidinėjimas.

Elastiniai riešai ir ilgai tampri, briaunoti megzti rankogaliai dizaino, kad pirštinės kelią šalto oro lauke ir saugoti vaikų rankas šiltu.

Delnai tekstūra, kuri, kad perduoti daiktai būtų daug lengviau.Teikti daugiau papildomų rankena valdos lenkai ar slidinėjimo keltuvai.

Prisijungę atrodo projekto tikslas išlaikyti pirštinių porų ir apsaugo nuo prarasta!Puikiai tinka slidinėjimas, snieglenčių sportas, slidės ir daugiau.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris+Koralų Aksomo

Dydis: Kaip nuotraukose parodyta.(apytiksliai)

Dydis: apytiksl. 22x8cm(8.66x3.15in)

Palmių dydis: apytiksl. 20cm(7.87 in)

Rekomenduojamas Amžius: 7-12 metų

Neprivalomas Spalva: Rožinė, Tamsiai

Kiekis: 1 pora(2vnt)

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 pora(2vnt) x Žiemos Pirštines(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Žymos: slidinėjimo striukė moterims, pirštinės snieglenčių, slidinėjimo sniegas, slidinėjimo, vyrų slidinėjimo, slidinėjimo moterų, kalnų slidinėjimo, stiklo slidinėjimo, slidinėjimo pirštinės, stiklo snieglenčių.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Vaikai pirštinės
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Kiekis:
  • Dydis:
  • Rekomenduojamas amžius:
Papildoma informacija