Megaorei 3 atsparios Smūgiams sniper zoom lauko medžioklės optika monokuliariniai taktinis skaitmeninis lazerinis infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Riflescope
€334.43 €167.22

Megaorei 3 atsparios Smūgiams sniper zoom lauko medžioklės optika monokuliariniai taktinis skaitmeninis lazerinis infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Riflescope

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w76999

37998640819870458 Megaorei 3

Megaorei 3 Lauko Medžioklės Optika Regos Taktinis Skaitmeninis Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Riflescope Tipo Baterija, Galima Stebėti, Mes gamyklos tiesioginis, su dideliais Akcijų ir geriausia kaina, pristatymas ji greitai!Mes Priimame tiek Dropshipping ir didmeninės!Dideliais kiekiais, geresnes kainas, kviečiame susisiekti su mumis laisvai!

Aprašymas: Pamirškite "PASIDARYK pats" naktinio matymo taikymo sritis fotoaparatų rinkoje!Pažvelgti MEGOAREI3! Jums nereikia praleisti laiko surinkti naktinio matymo prietaisas vėl.Su Megaorei3, jūs tiesiog "clip-on" ir varžtą, ir tai yra daroma!Ji yra tikra, skaitmeninis 720p HD raiška, ji gali filmuoti ir fotografuoti nuotraukas visiškoje tamsoje naktį!"Pirkti dabar" ir pasidalinti savo medžioklės video su savo draugu!

Pranešimas (pls skaityti toliau atidžiai) : 1. tai tik Integruotas Projektavimo Megaorei3 Naktinio Matymo ,nesijaudinkite, tai priklauso normalus sklypo 2. mes rašome vaizdo įrašymo sklype, ir mes pasirinkti geriausią post laivybos būdas siųsti su stipriais muitinio įforminimo

3. Po užsakymo, pls galės skaityti pranešimus www.laiptaiidangu.lt laiškus, jei mums reikia patvirtinti, kad kažkas su jumis!!! 4. Mes neatsako už Nuotolinio mokestį, jei vietos reikia nuotolinio mokestį, kad nebūtų vėlavimo jūsų užsakymą , pls mokėti mums nuotolinio valdymo mokestis iš anksto.

Nnique funkcijos: 1. Super atsparus smūgiams (perduoti 1,5 m kritimo testas)

2. 25mm Ultra HD " objektyvas

3. 1.29 colių ekranas, HD720p

4. 850nm IR

5. Pasiekti 200-400 metrų ar daugiau tamsoje

6. Palaiko keletą kalbų (anglų, vokiečių, rusų, ispanų, prancūzų, portugalų, prancūzų, portugalų, prancūzų, italų)

7. Paramos foto ir video

8. dieną ir naktį

9. Paprastas ir greitas montavimas

10.Įžvalgus žmonės taip pat tinka,labai aišku, Geriau Nei Kiti: Lengvas MONTAVIMAS Įdėti 1 vnt 18650 baterijos(neįtraukta) akumuliatoriaus skyrių(nes nuotrauka parodė,⑦) Įdėti ② gale okuliaro iš teleskopas①.Nustatyti ③ gale okuliaro iš teleskopas①.Sugriežtinti ④ ir②.Sugriežtinti ⑥ ir⑤.

EKRANO MYGTUKAS APRAŠYMAS:

PALANKIAS MENIU

parama multi-languauge

Dėl Atsiliepimai: Jūsų Pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Dėl Vežimo: Jei jums pasirinkti free shipping,Mes nuolat teisę keisti express " kompanija.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas visiems intermational siuntas dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, Tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Dėl Grąžinimas: Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,Jeigu daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjui grąžinti pinigus.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Prieš grąžinant prekes,patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės,Prašome siųsti mums sekimo numerį.

Žymos: kamera lauko zoom, už medžioklė, didelis šautuvas taikymo sritis, riflescope visionking, apskritimo medžiagos, monokuliariniai telescop, juoktis slopinantys, žiūronai monokuliariniai mėnulis, tankas tiger, riflescope hakko.

  • Pavadinimas: Naktinio Matymo Medžioklės Riflescope
  • Ekrano Dydis: 1.29 colių
  • Efektyvių Vaizdo Nuotolis: 200-300 m
  • Funkcija: Fotografavimas
  • Baterijos Tipas: 18650
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Function2: Atsparumas Smūgiams
  • Function3: HD 720P(1280*720)
  • Modelio Numeris: SZYW20200005
  • Naudoti: Riflescope
  • Prekės Pavadinimas: Megaorei
  • Tipas: ŠAUTUVAS
  • IR: lazerio SPINDULIŲ
  • Function1: Filmavimas
Papildoma informacija