L008 3W 3V Mažas Mini Animacinių filmų Mielas Klaviatūra Desktop Dulkių Šalinimo Grybo Formos Darbalaukio Dulkių siurblys
€6.97 €4.53

L008 3W 3V Mažas Mini Animacinių filmų Mielas Klaviatūra Desktop Dulkių Šalinimo Grybo Formos Darbalaukio Dulkių siurblys

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w76182

Savybės:

Įvairias programas, stilingas ir gražus

Stipri siurbimo ir paprasta nuimti

Puikios kokybės

Modelis naudingojo modelio dovanos

Aprašymai:

Lengva užpildyti dulkių šalinimo darbus " office paviršiaus, baldų paviršius, studentų darbo, kompiuterio klaviatūra, automobilio sėdynės ir pan.

Naudojant du No. 5 baterijas, geresnis dizainas mažų turbinų tiesiai siurbimo uosto yra įrengta didelio greičio variklis su stipri magnetinė jėga 9,700 aps / min, kaip mažas, kaip suodžiai, tortas, gumos šlakas, plaukai ir pan., kaip didelis, kaip ryžių grūdų, popieriaus iškarpos ir pan.

Ilgą laiką ant stalo, malonus akiai!Aš visiškai atsikratė kvapas rpg, "smashing stalo į žemę, švarų paviršių ir plovimo vandens paviršiaus"

Tiesiog paspauskite mygtuką apačioje dangtelį švelniai ir supilkite jį į šiukšlinę gali ne vieną kartą, visiškai išvengti pavojaus sveikatai, kurį sukelia antrinių skraidančių dulkių, kurį sukelia valymo aplinką aplink stalo.

Ne tik medžiagos yra kokybiškos, bet ventiliatoriaus mentes ir varikliai yra visi išbandyti, dinaminės pusiausvyros kontrolės standarto, pasirinktų klinikos įrangą.

Techniniai duomenys:

Spalvos: raudona, mėlyna, žalia, purpurinė, rožė, raudona, oranžinė

Vardinė įtampa: 3V

Nominali galia: 3W

Dulkių siurblys stilius: nešiojamų

Specialaus antgalio tipas: gera ciklonas antgalis

Prekės Nr.: L008

Pakuotė:

1 * Darbalaukio dulkių siurblys

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: darbalaukio vakuuminio, Stalinis mini dulkių siurblys, stalinį kompiuterį, cleaner stalas, anepro, darbalaukio comput, klaviatūros mažas, grybų vakuuminio, lenovo nešiojamas odos su klaviatūra, oem klaviatūra.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija