ES Standartas Jutiklinį Ekraną Perjungti 1/2/3 Gauja 1 Būdas Balta /Juoda/Aukso Sienų apšvietimo Jutiklinį Jungiklį Krištolo, Jungiklio Skydelis 2018 Naujas
€8.65 €6.32

ES Standartas Jutiklinį Ekraną Perjungti 1/2/3 Gauja 1 Būdas Balta /Juoda/Aukso Sienų apšvietimo Jutiklinį Jungiklį Krištolo, Jungiklio Skydelis 2018 Naujas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w76023

Prekės Informacija

*Būklė: 100% Naujas Aukštos Kokybės *Medžiaga: Grūdintas stiklo plastiko *Dydis:

86mm*86mm*33mm *Konvertavimas: 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.0393 colių *Spalvos: juoda, balta, aukso spalvos *Svoris: 200g *Kiekis: 1PC *Dalis Nr.: M129422

Specifikacija:

Ypatybė:

Grūdinto kristalo stiklo plokštės, jokio blukimo, elegantiškas ir stilingas

Integruotas skydelio dizainas, atsparus vandeniui ir anti-šliaužti, saugus naudoti

Touch kontrolė užtikrina ilgesnį tarnavimo laiką nei mechaninis jungiklis

Plačiai naudojamas prekių nameliai, vilos, viešbučiai, kt.į contol Žibintai liečiant ekraną

Naudojimas : pagrindinis ES Standartą šalis: Dauguma Europos Šalių,Dauguma Afrikos Šalių,Dauguma Artimųjų Rytų Šalių,Pietų Korėja,Čilė,Paragvajus,ir kt.

Pakuotė:

1*Palieskite Ekraną Perjungti

Laivybos Politika:

1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuriuo imtis 20-60 dienų.

2. Užsakymo Vertė> $ 120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

Užsakymo Vertė> $ 5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $ 120

4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimų & Grąžinti:

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK , ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus iš pradžių, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

AČIŪ!

Žymos: veržlė m6 extender, kpfw viii pelės, gandras "pasidaryk pats" stiliaus, kosmoso mergina lempos, osciloscop vielos, riešutų gitara 50mm, superlong džinsai, šortai gelio 20 d, lipdukas thorens.

  • Garantija: 1 Metai
  • Savybės: on/off
  • Jungiklio Tipas: Mygtukas Jungiklis
  • Dabartinis: 10A
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: M129422/2827780222/55360003
  • Sertifikavimo: BMK
Papildoma informacija