3.7 V originalus Naujas Karšto polimero ličio baterija 6000 Ma Naujų Karšto A V972 polimerų baterija
€31.93 €17.24

3.7 V originalus Naujas Karšto polimero ličio baterija 6000 Ma Naujų Karšto A V972 polimerų baterija

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w74279

Sveiki atvykę Į Mūsų Parduotuvę, Jei jums reikia p nuomos tvarka,Ačiū!Patarimai: Sveiki,draugas,atkreipkite dėmesį,Jei proto nereikia pirkti,tikiuosi, jūs galite suprasti,Ačiū! 1. Prieš pirkdami, prašome patvirtinkite savo mašina, ar remti šį batteryBattery modelis yra sizeas ilgai, kaip tinkamą dydį galite. 2. Baterijų Įtampa 3,7 V-4.2 V normalBattery Dydis ir Talpa yra klaida rangeBut mes galime rasti tinkamą vienas skirtas jums. 3. Dauguma rūšių baterijų nebuvo purškiamas Baterija ModelVoltageCapacityetc., NE Mažmeninės prekybos BoxPacked Saugiai Burbulas Maišelį. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. Jei šis punktas su plug atminkite, kad pasakyti mums, kokios plug jūs wantotherwise mes atsiųsime elementą, be jungties jums.Funkcijos: 1. 100% brand new. 2. Aukštos kokybės ir didelės talpos. 3. Įmontuota apsaugos grandinę PCM už kelią per įkrauti arba per iškrovimas. 4. Paketą sudaro: 1 x VNT. ličio polimerų Įkraunamą bateriją.Programos 1. Baterija yra įrengta apsauginė plokštė, kuri turi funkcijų, užkirsti kelią per apmokestinimo, per iškrovimas, per srovės, trumpo jungimo ir kt. 2. Šis produktas yra daugiausia taikomi MP3 MP4 MP5 Navigatorius GPS PSP "Bluetooth" Žaislai DVR Garsiakalbis Mikrofonas Diktofonas Mobiliojo Telefono Avarinio elektros Energijos Tiekimo Planšetinį KOMPIUTERĮ, Mobilųjį Telefoną, PDA FOTOAPARATO Maitinimo Banko DVD EVD Smart Laikrodžiai E-knygų Nešiojamojo kompiuterio Sraigtasparnio Elektroninių Cigarečių Butas Rankų Skaitmeninis LED ir kiti elektroniniai prietaisai.

Aviacijos kontrabanda, Todėl mes galime tik keliauti oru, bei skubių siuntų gabenimo paslaugų yra lėtesnis, nei įprasta apie 2 dienas.Būkite kantrūs!

Užsukite baterijų artimiesiems, turite susisiekti su klientų aptarnavimo, prieš ritmas

Pateikti dydžio jūsų originalios baterijos: storio, pločio ir ilgio

Nes baterijos dydžio problema negali būti įdiegta nebus grąžinami.

Studentams, kurie yra ne gerai profesinių įgūdžių ir jokio profesinio fondas,

Ji yra rekomenduojama, kad jums rasti vietų, kur galite remontuoti mobiliuosius telefonus ar kompiuterius, ir rasti specialistų, siekiant padėti jums pertvarkyti juos.

Po pardavimo būtina pamatyti:

Po to, kai baterija yra priimtas, nereikia klijuoti viršutinėje pusėje juosta, pirmą suvirinimo linija išbandyti įkrovimo ir iškrovimo OK ir uždarykite dangtį, jei jūs norite grąžinti prekes, su garantija žodį ekrano viršuje, išvaizdą, negali daryti įtakos du pardavimo, grąžinimo pristatymo AA, siųsti atgal express reikia sau, nepriimkite po pardavimo sutarties, nevartokite!

Mašinos dalį neima arba galima krauti tik iki kelių dešimčių procentų, kai šios mašinos yra baterijos problemų, kai kurios pagrindinės plokštės maitinimo tiekimo grandinės problemas, pagrindinės plokštės maitinimo tiekimo grandinės problemas, skaičius akumuliatorius nėra naudojamos, pavyzdžiui, grąžina pagal reikalavimus viršuje po pardavimo užklausą atgal.

Mes turime mūsų draugai daryti kartu, ir mums reikia susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Vardinė įtampa: 3.7 V

Tomas: ilgai 105mm plotis-93mm storio 4,5 mm Maksimali įkrovimo įtampa: 4.2 V Nominalus galingumas: 6000mAh Weldability: weldable

Apie Naują v972:

Naujas V972 specialios lygiagrečiai grupės, gabalas 6000MAH, Du blokai, lygiagrečiai talpa gali siekti 12000 Ma Su apsaugos valdyba, dvi raudonos ir juodos linijos yra saugomos.Pirkti jį atgal ir naudoti jį tiesiogiai!Nereikia nerimauti, ar bateriją galima įkrauti ir iškrauti tinkamai, nereikia jaudintis, ar galite prijungti na, tai labai paprasta!Nes mes jau produktą baterijos!

Diegimo instrukcijos ir punktai dėmesio: siūloma, kad lituoklio yra tiesiogiai suvirinti, kuris nėra advokatas, laidai (ekrane mirksi unsteadily iš naujo, iš esmės yra ryšys ne), išskyrus atvejus, kai jūs turite trumpą ryšį, stora, sriegimo, ir izoliacija yra pakankamai gera.Bet tiesą sakant, nedaugelis žmonių gali tai padaryti, be to, į suvirinimo liniją, turi tam pagrindo, nebus galima ieškoti pagalbos, nesuprantu, (suvirinimo krūva alavo viršuje trumpą suvirinimo).

Įvadas akumuliatoriaus:

Gyvenimas vienas, MP3 ličio baterija

Pavyzdžiui, mobilųjį telefoną ličio baterija, gyvavimo MP3 integruota ličio baterija apie 300-500 kartų giliai ir negiliai (nacionalinis standartas).Tai yra, po vienos ar dviejų metų naudojimo, atkūrimo laikas bus akivaizdžiai sutrumpintas, ir kai kurie net negali būti naudojamas visiškai, tada reikia pakeisti naują bateriją naudoti.Ir beveik visi įvairios mašinos neturi po paslaugą, siekiant sumažinti išlaidas, įrengimo B baterija yra naudojama baterijos (gamintojo produktus, gaminius su trūkumais, derinimo klasė), po trijų mėnesių naudojimo, baterijos veikimas gali būti tiesūs, trumpesnis gyvenimas.

Du, MP3 ličio-jonų baterija grojimo laikas

Grojimo laikas yra susijusi su akumuliatoriaus talpos ir galios mašina.Kuo didesnis ekranas, tuo daugiau energijos jis suvartoja ir didesnę bateriją.Talpos MP3 ličio baterija žemiau 1.2 colių ekranas paprastai yra 150--300mAh, laiko žaisti po visą elektros yra apie 8 valandas, talpos MP3-1.5-1.8 colių ekranas paprastai yra 300--1000mAh, baterijos talpa 2.5 colio ekranas, MP4 yra apie 1800mAh.Įvairūs kortelių mašina negali naudoti po tarnybos.Siekiant sumažinti išlaidas, jis naudojamas B produkto elektros pakrovimo mašina.Bendrieji gebėjimai baseinas yra 20% mažesnis, nei kad, ir grojimo laikas yra trumpesnis.

Trys, kaip pasakyti, kad mano mašina yra baterijos problema?

Jei jūsų MP3 Bluetooth " įrenginys yra šie reiškinys, baterija turi būti keičiama.

1. Jis buvo naudojamas daugiau kaip vienerius metus, ir žaidžia (budėjimo režimas) laiko, aišku, yra sutrumpintas (apie 3 valandas), tai rodo, kad akumuliatoriaus talpa yra sumažinama, o tarnavimo laikas yra iki.

Žymos: ma sparno, cayin, originalus mijia baterija, samsung navibot, 502530 3.7 v, scanreco, 6000 3.7 v, 6000 mah baterija, 3.7 v 3000mah, onda jutiklinis ekranas.

  • Paslauga: Parduotuvė garantija
  • kilmės vieta: Kinija
  • Tipas: Li-polimero
  • Modelio Numeris: Baterija
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: yorwats
  • Pakaitinis Akumuliatorius: Taip
  • sąlyga: 100% Naujas
  • Apsauga: pcb
  • Naudoti: Kita
  • Įkrovimo: Taip
  • Dydis: Prismatic
  • Rinkinys Tipas: Baterijų Tik
  • Kiekis: 1PCS
Papildoma informacija