WOGOZAN Mini Kamera Atveju Persikų Rinkinys, skirtas
€11.76

WOGOZAN Mini Kamera Atveju Persikų Rinkinys, skirtas " Fujifilm Instax Mini Atveju 9 8 8+ Momentinių Mini Kino Kamera Premium PU Oda Apima mi

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w73988

Jei jums patinka fotografija , jums verta turėti šių nuostabių fotoaparato priedai!Fotoaparato dėkle yra geros kokybės, su nuimamu dangčiu, kad fotoaparatas yra labai lengva naudoti.Galite fotografuoti sklandžiai viena ranka.Fotoaparato krepšys techniniai duomenys: Medžiaga: PU oda Spalvos: Citrina, geltona Uždarymo Tipas: Snap mygtuką uždarymo Tinkamumas: Už Fujifilm Instax mini 9/8/8+ kamera Elementą Dydis: 12.19 * 8.89 * 12.95 cm / 4.8 * 3.5 * 5.1 in (L * W * H) Punktas Svoris: 157.6 g / 5.56 oz Produkto Aprašymas : (be kameros) ①Camera Atveju:fotoaparato dėklas yra pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, naudojant superfine pluošto pamušalas užkirsti kelią savo fotoaparatą nuo dulkių, įbrėžimų ir pažeidimų.Kameros gali būti saugoma iki galo. ②Camera Atveju Dirželis:reguliuojamo dirželio apsaugokite savo fotoaparatą išvengti atsitiktinio lašai ar nestabilumo. ③Colourfull Filtras (6 vnt.): Spalvinga filtrai kad jūsų nuotraukos net įdomiau.Pasirinkti šešių spalvų (rožinė, mėlyna, žalia, oranžinė, ir širdies formos ), kad dizainas, bet nuotraukų, kaip norite. ④Selfies Objektyvas(1 vnt.): selfie objektyvas yra lengviau įdiegti tiesiai priešais mini9/8/8+ kameros lęšis, taip, kad jums gali rasti pageidaujamą kampą pro objektyvą ir tada šaudyti savo mėgstamą nuotrauką ⑤Book Albume[3 colių](64) nuotraukas): Saugo nuotraukas nuo dulkių/sugadinti ir prarasti. ⑥Film Sienų Lipduko (60 vnt.): Lipdukai, dekoras savo filmus, juos ryškus. ⑦Creative Kadrų Rinkinys[3 colių](5vnt):Jūs galite įdėti nuotraukas ant darbalaukio su jais ⑧Hand Dirželis:dirželį, apsaugokite savo fotoaparatą išvengti atsitiktinio lašai. ⑨Wall Kabinti Rėmą(Spalvota)(10 vnt.): Rėmai geriausi nuotraukų rodymo kabinti ⑩Colored medienos įrašą(10 vnt):Panaudoti juos palaikykite popieriaus rėmelį pakaba. ⑪Camera Lipdukai:Papuošti savo kamerą ir apsaugoti fotoaparatą nuo įbrėžimų.Valymas ir Priežiūra: 1. Nuplaukite su vandeniu ir plovikliu, išvengti benzinas šveitimas. 2. Nėra sausas valymas. 3. Plauti tik.Skalbimo temperatūra negali viršyti 40 laipsnių. 4. Vengti saulės spindulių poveikio. 5. Išvengti organinių tirpiklių.Pastaba: 1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo paklaida 0,5-1 cm. 2. Nes skirtumas tarp šviesos ir rodyti, tikroji spalva produktas, gali būti subtilus klaidų su vaizdą, tačiau mes garantuojame, kad stilius yra lygiai tas pats.Mūsų vizija: suteikti jums su geriausius produktus ir suteikti jums dėmesingas paslaugas.Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Su jumis, mes galime padaryti geriau.

Žymos: skaistalai persikų, fujifilm instax spausdintuvą, skaistalai, veido, kamera instamax, filmas instax mini, vaisių, persikų, filmas fujifilm instax mini, filmoplast, atveju instax, fujifilm spausdinti.

  • Tipas: Fotoaparatų Dėklai, Krepšiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Taip
  • Naudoti: Momentinis Fotoaparatas
  • Prekės Pavadinimas: CAIUL
  • Modelio Numeris: min9
  • Medžiaga: PU
  • Stilius: Rankinės
Papildoma informacija