Tyvek Vandeniui Kelionės Pasas, Pakuotė RDA Blokavimo Piniginės Savininko Šeimos Dokumento Organizatorius Maišelį MultiCard Laikymo Paketas Sankabos
€21.57 €16.18

Tyvek Vandeniui Kelionės Pasas, Pakuotė RDA Blokavimo Piniginės Savininko Šeimos Dokumento Organizatorius Maišelį MultiCard Laikymo Paketas Sankabos

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w73595

Stilingas ir saugiai kelionių organizatorius ir paso turėtojas vyrų ir ponios!

☆ VIRŠAUS MEDŽIAGA:NISTOVA RDA kelionės pasas, piniginė yra pagamintas iš aukšto tankio nailono medžiagos ir naujoviškos tyvek audinio, built-in RDA blokavimo pamušalas, yra tvirtos ir patvarios, siekiant išlaikyti savo kredito korteles, kvitus ir kelionės dokumentus, organizuoja ir saugus.Užtrauktukas yra pagamintas iš stiprių cinko lydinio, todėl net ir patvaresni.Rainproof audinio dizainas užtikrina, kad jūsų priedai don ' t get šlapias jei keliaujate į lietų.Kad jūsų kelionė patogi ir nuostabu.

☆ Daug SKYRIŲ: Mūsų rda kelionės piniginės suteikia jums specialios erdvės viduje 5, kredito kortelių, 4 pasų.Aukštos kokybės, kelionių organizatorius atsidaro kaip knyga, suteikti greitą prieigą prie tvarkingai saugomi elementai viduje.Su užtrauktuku organizatorius suteikia naudingos vidinių kišenių, siekiant padėti išlaikyti svarbius dokumentus, kad ir lengva rasti.Iš vienos pusės, yra keletas skirtas angas, kad saugoti kredito kortelės, vizitinės kortelės, narystės kortelės, punch, korteles, ir daugiau.A užtrauktuku kišenė dešinėje žemiau kortelės atminties lizdai veikia gerai monetos, žetonai, ir kiti smulkūs palaidi daiktai.Pilno ilgio užtrauktuku kišenė ir didelis stash kišenėje naudingų erdvę saugoti pasus, bilietus ir labiausiai dydžių popieriaus valiuta.Jis turi dvi vidinės užtrauktuku kišenės, rašiklis lizdas ir 1 nuimamas keychain, kur jūs galite įdėti pinigus, monetas, raktus, USB ir SIM kortelė.Kelionių organizatorius taip pat suteikia priekinė kišenė ir atgal zip kišenės, kurios puikiai tinka saugoti greitai pasiekti daiktų, pavyzdžiui, oro linijų bilietų, išmaniųjų telefonų ir įlaipinimo taloną.Ne daugiau panikos, kaip jūs įdėti savo kišenės ir kasti per savo maišus.

☆ RDA APSAUGA: Skirtos blokuoti 13.56 MHz dažniais, kuri naudojama kredito korteles ir pasus.Mūsų saugumo pasas, piniginė naudojamas RFID blokavimo technologija, kad apsaugoti savo vertybes ir informaciją, išvengti tapatybės vagystės.RDA blokavimo medžiaga neleis vagys ir sukčiai, iš nuskaityti jūsų asmeninių daiktų, pavyzdžiui, pasų ir kredito kortelėmis (Pastaba: Mūsų piniginės, skirta blokuoti 13.56 MHz dažnio, kuri naudojama kredito korteles ir pasus.Signalas, kai ID ženklelį, prieigos korteles ir viešbučio kambaryje kortelėmis, kurios veikia 125KHz, negali būti blokuojami šio piniginė).

☆ PATOGUMUI: Piniginė su nuimamu apyrankė-antriešis dirželis dizaino, kad galėtų padaryti savo laisvą ranką, kai jums patikrinti.Dydis apie 9 x 5.5 x 1in (L x W x T).Kompaktiškas pasas, piniginė būtų lengva laikyti savo maišą arba kelionės pavarų dėžės.Daugiafunkcinis kelionės dokumento organizatorius galima pasiekti bet kurią kelionę kaip patogu kelionių kompanionas.Puikiai organizuoti savo kelionės dokumento ar kitų mažai gaminiai kasdieniam naudojimui.Ji turi būti šeimos paso turėtojas už patogų ir saugų kelionės.

☆ PARDUOTUVĖ 100% PASITENKINIMAS GARANTUOTAS: Mes taip įsitikinęs, kad mūsų kokybės produktas!Jei esate nepatenkintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. (Pastaba: gali turėti kai kurie skiriasi spalva ir dydis, nes šviesos ir matavimo ekranas).

Techniniai duomenys:

Uždarymas: Metalo Ir Gumos Užtrauktukas

Medžiaga: Tyvek Audinys, 100% Premium Nylon & RFID Medžiaga

Dydis: 23 x 14 x 3cm / 9 x 5.5 x 1in (L x W x T)

Svoris: 180g

Produkto Tipas: Kelionės Piniginės, Kasdien Piniginės, Paso, Piniginės

STRUKTŪRA:

1 x Priekinė kišenė laikyti savo žemėlapio

1 x Atgal užtrauktuku kišenė laikyti savo mobilųjį telefoną

1 x Vidaus dideli užtrauktuku kišenė pinigų

1 x Vidaus mažas užtrauktuku maišelį, monetų

1 x Rašiklio laikiklis

1 x Keychain(Nuimamas)

4 x Paso maišeliai

5 x Kredito kortelių lizdai

ATKREIPKITE DĖMESĮ:

1. 1-2 cm paklaida matavimo pagrįstai svyruoja dėl skirtingų matavimo metodų.

2. Tai yra normalu, kad spalvos sukelti šiek tiek skiriasi dėl gamybos partijos ar aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano rezoliuciją.

3. Mūsų piniginėje yra skirtos blokuoti 13.56 MHz dažnio, kuri naudojama kredito korteles ir pasus.Signalas, kai ID ženklelį, prieigos korteles ir viešbučio kambaryje korteles, kurios dirba 125 KHz, negali būti blokuojami šio piniginės.

APIE RFID:

RFID arba Radijo Dažnių Atpažinimo, paprastai apima naudoti mikroschemas, kuriose yra svarbūs finansų ir asmens duomenis, kurie yra įtvirtinti per pasus, kredito korteles, debeto korteles, įmonės identifikavimo korteles, studento ID korteles, ir net vairuotojo licencijas.Atlikdami bet kurį iš šių elementų su jumis, kiekvienas netoliese nebrangiai RFID skaitymo įranga gali nustatyti ir kopiją, visa informacija vykdė šias mikroschemas.

Vagys gali nuskaityti šie lustai gauti savo paso nuotrauka, ID numerį, ir daugiau informacijos apsimesti, jūsų šeimos nariai, prieigą prie jūsų sąskaitos, ir sukelia sumaištį jums ir jūsų šeimai.

Mūsų Nistova saugumo kelionės piniginė bus apdrausti saugos šio slapta informacija.Mes naudojamas RFID blokavimo technologija, kad apsaugoti savo vertybes ir informaciją, išvengti tapatybės vagystės.

Kodėl rusijos pirkėjų turi vardą ir pavardę?

Kaip rusijos pašto politikos koregavimas, pirkėjų vardus reikia užpildyti vardas, pavardė( Pavadinimas + Tėvavardis + Pavardė ) taip, kad jie galėtų pasirašyti sklypas.

Ar yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo?

Taip,mes galime pasiūlyti didmenines kainas.mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Ar pritariate, kad lašas laivybos?

Taip,mes paramos lašas laivybos.jūs palikite mums gavėjo adresą ir telefono numerį www.laiptaiidangu.lt, kai jūsų užsakymą,ir tada mes atsiųsime iš pakuotės pagal adresą, jums liko.tuo pačiu metu,mes galime priimti užsakymus CSV.

Žymos: sr2ez, krepšys tyvek, kelionės piniginės, vienkartiniai kelionės reikmenys, popieriaus tyvek, atveju pasas, šeimos pasas, piniginė, dokumentas katalogą, tarptautinio kelionių priedai, tyvek.

  • Modelio Numeris: 1612
  • Elemento Ilgio: 5.51inch
  • Elemento Aukštis: 9.15inch
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kelionės Reikmenys: Pasas Piniginės
  • Elemento Plotis: 0.78inch
  • Elemento Tipas: Kelionės Reikmenys
  • Specifikacijos: Vidutinis
  • Atidarytas: užtrauktukas
  • Produktų Kategorijos: Kortelė/Dokumentas Paketas
  • spalva: Mėlyna, juoda, balta.
  • Funkcija: Saugojimas
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Taikymo Sritis: varia
  • Dydis: 9.15*5.51*0.78 į/23.5*14*2cm
  • Prekės Pavadinimas: Nistova
  • Kietumas: Vidutinis
  • Medžiagos Sudėtis: DuPont Tyvek
  • Taikoma Scenarijus: Kelionės saugojimas
  • Pagrindinė Medžiaga: Nailonas
  • Prekės Svoris: 0.15kg
  • Medžiagų kokybė: DuPont Tyvek
Papildoma informacija