EaseUS Data Recovery Wizard 2020 Originali
€4.19

EaseUS Data Recovery Wizard 2020 Originali

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w73569

EaseUS Data Recovery Wizard 2020 - Pilna Versija Licencijos Skaitmeninę Kopiją -Gyvenime

MES NEGALIME SIŲSTI BET KOKĮ DVD.TAI YRA ELEKTRONINIŲ PRISTATYMAS IR SKAITMENINIŲ PARSISIŲSTI

Produkto aprašymas

EaseUS data Recovery Wizard v11.8 - PILNA VERSIJA, Licencija - Skaitmeninį Atsisiuntimą

EaseUS data Recovery Wizard yra profesionalus duomenų atkūrimo programinės įrangos susigrąžinti duomenis dėl išbraukimo, formatas, pasiskirstymo praradimas ir pan.Jis palaiko Unformat, Atkurti iš įvairių failų sistemų "Windows " 10", "Windows 8.1", "Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2012", "Windows Server 2008", "Windows Server 2003".

Susigrąžinti prarastus duomenis ir apsaugoti savo kietąjį diską su šiuo svarbius "Windows" įrankis.

Visi žino, kad geriausias būdas išlaikyti jūsų duomenys yra saugus atgal, ji iki tam tikru būdu.Turintys papildomą kopijuoti yra tikriausiai geriausias būdas saugoti duomenis, jums reikia naudotis.Tačiau, jūs turite turėti diską, arba kai tipo žiniasklaidos įdėti ją, ir kartais, kad žiniasklaida tampa pažeista.Situacijose, kaip kad padarė blogiau, kai blogas žiniasklaidos klausimas yra jūsų atsarginę disko, ir jūsų pagrindinis kopijuoti įkando dulkių.Tai kartais, kaip šis, kai jums reikia įrankius, pvz., EaseUS data Recovery Wizard.Tai duomenų atkūrimo įrankis, skirtas "Windows", kad tik galėtų išsaugoti savo šonine.

Jis gali susigrąžinti ištrintus failus arba aplankus, net tada, kai jie jau buvo ištuštinti iš šiukšlinės.Jis taip pat gali atkurti duomenis dėl formato, prarado pertvara, sistemos gedimų, virusų atakų, ir kt.EaseUS data Recovery Wizard gali atkurti failus su jų originalaus failo pavadinimai ir saugojimo būdai.

Atkūrimo programa yra skirta kaip vedlį, todėl duomenų atkūrimo procesas lengva net ir pradedantiesiems.EaseUS data Recovery Wizard dirba su beveik bet perrašomieji pramogos, įskaitant standžiuosius diskus, atminties kortelės bei USB atmintines pagal "Windows " 10", "Windows 8.1", "Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2012", "Windows Server 2008", "Windows Server 2003". Jis palaiko dinaminį diskų ir visų failų sistemų, įskaitant FAT12, FAT16, FAT32, NTFS/NTFS5, ir EXT2/EXT3.

Dėmesio:

- Šis produktas neturi ateiti dėžutė su CD.Tik Parsisiuntimo Nuorodą

Žymos: hdd atkūrimo, centrinės duomenų atkūrimo, ql3x, coreldraw graphics suite 2016, ccleaner, kasybos įrenginys rinkinys, rtx 2080, atveju sfx, "dropbox raktas, p106 100.

  • Tipas: SATA Kabeliai
  • Kilmės: JAV(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
Papildoma informacija