1PC 6.1 Upėtakių Žvejybos Masalas 8 Segmento Swimbait Dirbtinis Crankbait Slow Sinking Sunku Žuvų Žvejybos Masalas Suvilioti Spręsti Pesca ML05D-Y
€7.55 €5.73

1PC 6.1 Upėtakių Žvejybos Masalas 8 Segmento Swimbait Dirbtinis Crankbait Slow Sinking Sunku Žuvų Žvejybos Masalas Suvilioti Spręsti Pesca ML05D-Y

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w72402

1PC 6.1 Upėtakių Žvejybos Masalas 8 Segmento Swimbait Dirbtinis Crankbait Slow Sinking Sunku Žuvų Žvejybos Masalas Suvilioti Spręsti Pesca ML05D-Y Savybės: Žvejybos: Druska vandens ir Gėlo vandens -8 Dalys Nekilnojamojo Žuvų Imitacija

-Agresyvus Veiksmas

-Žuvų Pritraukti

-Slow Sinking

-su Rattle

Kabliuko dydis:4# Prekės aprašymas: Tai įvairių sujungta sunku masalas yra vienas geriausių aksesuarų jūsų spręsti langelį.Ji tikroviška išvaizda ir gali kurti gyvenimą, pavyzdžiui, plaukimo veiksmų vandens provokuoja plėšrūnus įkąsti.Jei esate žvejybos mėgėjas, gali imtis šios žvejybos masalas, ir tai padidins jūsų laimikio ir suteiks jums daugiau malonumo.

Paramos mišrios partijos,jūs galite palikti savo instrukcijas pastaba srityje ,Mes pasirūpinsime jūsų prašymą!OEM/ODM yra sveikintinas, prašome žr. pridėtą spalvų schema jūsų nuoroda.

Nuoširdžiai priminimai!

Visi pro kanalų nuotraukos yra realios, nuotraukų, o gal turite išjungti spalvos, o naršyti įvairių tipų įranga, vaizdus, rodomus yra jūsų nuoroda tik,tikiuosi, kad jums suprasti.

1.prašome spausti "view my store" arba "view my populiariausi Produktai" gauti daugiau elementus, kuriuos norite su pirkinių krepšelis.Viršuje, dešinėje, su krepšelį

2.kaip išspręsti problemą, apie "negali pateikti"?Viršuje, dešinėje, su pirkinių krepšelis.

3.Mūsų pirkėjo apsaugos apsaugo tik mokėjimo būdus www.laiptaiidangu.lt, kaip nurodyta toliau.Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimą, maloniai prašome contacr mums.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO), Nes mes esame tarptautinės pardavėjas, visos prekės bus vežamos tiesiogiai iš Kinijos.Prašome reikia pažymėti, tarptautinės pristatymas labai priklauso nuo oro sąlygų, švenčių dienomis, Muitinės tikrinimas, ebs.prašome palaukti, kol jūsų sklypo kantriai.Apskritai,JAV pristatymo terminas apie 7-14 darbo dienų.Daugelyje kitų šalių, dažniausiai jis trunka maždaug 15-25 darbo dienas į jūsų šalį.Vėlavimas gali būti nutiko per bet šventė kaip Kalėdos ar naujieji metai ir kt.

Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Kliento 100% pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis principas ir tikslas! 2. Užsakymai bus tvarkomi laiku po apmokėjimo patikrinti.Tuo atveju, kai daiktai išparduoti,mes pasirūpinsime, kad iš karto. 3. Mes imsimės jūsų nurodytu adresu, www.laiptaiidangu.lt, kaip savo pristatymo adresą TIK, pls užtikrinti, turite užsiregistruoti reikiamą informaciją ir mes negalime būti atsakingi už jokį klaidingą prekių pristatymo adresą;jūsų įsigytos prekės bus išsiųstos per 72 valandas. 4. Jokių importo mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė.Pls bendradarbiauti savo užsakymą išleisti sklypas.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės dėl bet kokio delsimo arba undeliveried sklypo, nes custom priežasčių, pirkėjas neturi deklaruoti laiku.Siekiant užtikrinti, kad gausite sklypas ant min mokesčių, mes pareiškiame, su mažesnės vertės. 5. Pagal nustatyti " plateform, bendra vertė viršija usd7.00 užsakymus, mes turime naudoti registruotu oro paštu siųsti sklypo.Nemokamas pristatymas užsakymai, mes gal geriau naudoti registruotu oro paštu siųsti sklypo už didesnį kiekį užsakymus.Mes negalime priimti bet kokį ginčą, apie keičia registruotų air mail, o ne ekonominės oro pašto nes mes ne imti papildomą mokestį krovinių jums.Dėkojame už jūsų supratimą! 6. Jei galite pateikti kelis užsakymus, mes gal sujungti šiuos užsakymus ir siųsti kartu į vieną siuntinį registruotu oro paštu.Jei nenorite derinti užsakymus,pls palikti savo specialios pastabos,ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Mes išbandyti mūsų visas pastangas, kad išlaikytų aukštus kompetencijos ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums,prašome susisiekti su mumis iš karto prieš jums suteikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, kad galėtume suprasti savo problemas ir išspręsti problemą pirmą kartą.Jei prekės buvo kokios nors problemos.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti kiekvieną problemą ir duoti jums tinkamą sprendimą.Prašau, nepalikite mūsų, neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, nepasitarę su mumis.Jeigu tu negali išgirsti iš mūsų per 24 valandas prašome patikrinti, ar jūsų masažai savo pašto dėžutę ir pabandyti sutartį su mumis per prekybos vadybininkas arba skambinkite mums, mes visada čia, kad darome viską, kad išspręsti jūsų problemą.Leiskite mums sukurti sveiką teigiamą ir klestinčią ali bendruomenę kartu!Re pasiūlymą ir patarimai 1. Jei jūs turite kokių nors pasiūlymų ar patarimų, kaip pagerinti arba atsinaujina suvilioti,pls palikti savo pranešimų mūsų parduotuvėje.mes atsiųsime jums naują masalą, kaip dovana atveju sėkmės. 2. Jei jūs sugauti didelę žuvį,pls siųsti mums nuotraukas ir mes atsiųsime jums naują masalą, kaip dovana savo bandymų.

Žymos: skb spręsti langelį, suunto 5 riešo, kaukolė krepšys gyvenimas, žaislai berniukams kortelės, wiha brushless, suunto 3 dirželis, skriemulys 170teth, žaislai berniukams žaisti, xioami kubo pc.

  • Pozicija: EŽERAS
  • Svoris: About 1.36oz/38.5g
  • Korpuso Medžiaga: Super ABS Kieto Plastiko
  • Gamintojas: Mmlong Technology Co. LTD.
  • Kategorijos: SUVILIOTI
  • Kabliukai: 4# Garstyčių Aukštos Kokybės Smuiko Kabliukai
  • Tipas: Dirbtinis Masalas
  • Plaukti Veiksmų: Viliojanti/patraukli Slow Sinking
  • Statybos: Multi Sąlaidomis
  • Modelio Numeris: Multi sujungta Upėtakių Žvejybos Masalas Swimbait ML05D-Y
  • Žiedai: Stiprus Nerūdijančio Plieno, Dvigubo Plokščias Žiedas
  • Prekės Pavadinimas: Agoie
  • spalva: Spalvinga
  • Dydis: About 6.1 inches/15.5cm
  • Akis: Ryškus 3D Akys
Papildoma informacija