Nemokamas Pristatymas Aukso Aukštos kokybės vestuvių nėrinių Afrikos Audinio 5 Metrų Medvilnės Šveicarijos vienspalviai voile Nėriniai-202026G
€92.43

Nemokamas Pristatymas Aukso Aukštos kokybės vestuvių nėrinių Afrikos Audinio 5 Metrų Medvilnės Šveicarijos vienspalviai voile Nėriniai-202026G

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w72047

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

Mes galime tiekti visų rūšių nėriniai,siuvinėjimas, nėriniai,medvilniniai nėriniai,nėrinių audinys,nėrinių apdaila,elastinga nėrinių,nuotakos nėriniai,nėriniai medžiagos,vienspalviai voile nėriniai,net nėrinių.

Charakterį nėriniai:

1)Medžiaga:poliesterio/medvilnės.

2)Įpakavimas:pagal pirkėjo\'s reikalavimus.

3)Mažiausias užsakymo kiekis:1000 metrų per spalvos už užsakymą.

4)Laivybos:UPS/DHL/EMS/TNT/FEDEX,jūra.

5)Mokėjimo:sąlyginio Deponavimo monygram ir kt.

6)Mėginio imti: NEMOKAMAI bet freitht renka už naujų klientų.

7)Pavyzdys švinas laikas: 1-3 dienas.

8)Pristatymo laikas:per 5-15 dienų.

9)Naudoti:drabužių,namų tekstilės.

Mes turime visų rūšių nėrinių galima jau dabar,mes bus suteikti labai pigiai ir geros kokybės,maloniai pls siųsti paštu mums arba skambinkite mums.

Susisiekite su mumis šiandien ir nustatyti tarpusavio verslo,mes susisieksime su jumis per 24 valandos.

Dauguma mūsų klientai kalba labai mūsų produktus ir mes turime pasitikėjimą mūsų gaminių kokybę.Jei jūs, deja, rasti prekes galite pirkti nepatenkinti, pabandykite susisiekti su mumis pirmą kartą, ir mes jus patikinti, kad mes bus rasti geriausias būdas padaryti tai už jus.

Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų didžiausias džiaugsmas!

Pristatymas:

Būdais: UPS ir DHL yra mūsų pageidaujamą pristatymo būdus.

Pristatymo laikas: 2-5 darbo dienas DHL/UPS/TNT/FEDEX,3-7 darbo dienų AVS.

Apmokėjimas:

Daugiau informacijos,eikite į http://help.www.laiptaiidangu.lt/payment_faq.html

Mes taip pat gali priimti Western Union", "MoneyGram", Banko pavedimu.Jei jūs norite mokėti pagal juos,pls susisiekti su mumis dėl pinigų imtuvas\ \ 's Vardą ir pavardę.

Atsakomybė: pirkėjas privalo sumokėti visus importo mokesčius arba mokesčius muitinei.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie gali kilti dėl laivybos paslaugos

Grąžinti:

Prašome patikrinti, pakuotės po jį gauti, jei esate nepatenkinti su elementus, pirmiausia prašome rašykite mums grįžti per 24 valandos.Visų daiktų grąžinimo turi būti nauja sąlyga, kad būtų pasakyti, jie niekada nebuvo naudojamas ir laikomas originalioje pakuotėje.Jums bus grąžinta visa suma iš elementų.Mes ne imti iš naujo gyvūnų laikymo mokesčiai.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami.Jokių pretenzijų, bus pagerbtas 3 dienas po to, kai jūs gaunate paketą.

Atsiliepimai:

Kaip lojalus klientas, jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Ji gali padėti mums tobulinti mūsų klientų aptarnavimo.Prašome susisiekti su mumis dėl atsiskaitymo, prieš suteikiant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mūsų galutinis tikslas yra padėti jums mėgautis pirkinių iki galo.

Žymos: 1 kiemas audinys, 999 aukso žiedas, aukso nėrinių apdaila, nėriniai šveicarijos, sienos nėrinių vestuvės dress, šveicarijos nėrinių audiniai, audinio aukso nėriniai, vienspalviai voile šveicarijos nėrinių audinys, audinio paillettes 5 metrų, audinio nėrinių.

  • Apdaila: Cirkonio
  • Produkto Tipas: Nėriniai
  • Medžiaga: 100% Medvilnės
  • Modelio Numeris: 202026G
  • Plotis: 51-52inch
  • Audinio Tipas: Vienspalviai voile
  • Technics: Išsiuvinėti
  • spalva: Auksas
  • Funkcija: Eco-Friendly
Papildoma informacija