Dviračių laisvų Rankų įrangos Montavimas Šalinimo Įrankių Nuoma Apačioje Laikiklis Taurės Paspauskite Įrankį už Kelių Dviratį MTB Dviračių Remonto Įrankiai
€28.57 €25.14

Dviračių laisvų Rankų įrangos Montavimas Šalinimo Įrankių Nuoma Apačioje Laikiklis Taurės Paspauskite Įrankį už Kelių Dviratį MTB Dviračių Remonto Įrankiai

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w7146

Ypatybė:

*1.Šis produktas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno + aliuminio lydinio.Integruotos operacijos svirtis CNC apdirbti.Tikslumas veikimo petys ir galva jungtis yra minus 0.02 viela.

*2.Spaudos dizaino, kad užtikrinti jo tikslumą ir verticality.

*3.Nerūdijančio plieno sandariklis naudojamas tarp fiksavimo varžtas lazdele ir galvos ryšį, o vidinio šlifavimo naudojamas precizinis mechaninis apdirbimas, ir bangos granulių reguliavimo varžto yra pridedamas užtikrinti maksimalų nuokrypį.

*4.Tinka: 14 colių / 16 cm / 18 cm / 24 cm / 26 cm / 27.5 cm / 29 cm / 700C.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys + nerūdijančio plieno

Dydis: 47 * 11 * 16.7 cm

Svoris: 1061 gramų

Pakuotė: pakuotėje

Pastabos dėl naudojimo:

Prieš naudodami, įsitikinkite, kad ratai yra tinkamai įdiegta ir ne atmestas.Ratlankio reguliuojamas ratlankio koregavimo lentelės, išvengti poveikio matavimo tikslumas.

Tarp kiekvieno taško bandymo, slankiklį turėtų būti nustatytas užrakto riešutų užtikrinti matavimo tikslumas.

Nes įrankis yra praktiškas produktas, ji nėra sąmoningai per lengvas dizainas, ir jėgą, ir tikslumo produktas yra visada pirmiausia užtikrina, kad įrankis yra patvarus.

Pakuotės Turinys:

1 * Korektorius

2 * Atsarginių guminis žiedas

1 * Atsarginių banga granulių reguliavimo varžto

1 * Reguliavimo raktu

Pastaba:

1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

Žymos: bb paspauskite įrankis, dviračio grandinę, extractor, kasybos įrenginys rinkinys, 50sx, dviračių vežimo, cafe racer motociklo bakas, dviračių mtb įrankis, bike mount sienos, apačioje konsolė paspauskite įrankis, derailleur galiniai.

  • Modelio Numeris: dviračių derailleur hanger
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija