4pcs Foto nuotraukų Rėmelis Kūdikių Nuotraukas Plakatas Sienos Magnetinis Plonas Veidrodžio Rėmai Rinkinį Ranka piešti Kūrybinės 3.5X5
€7.81 €4.14

4pcs Foto nuotraukų Rėmelis Kūdikių Nuotraukas Plakatas Sienos Magnetinis Plonas Veidrodžio Rėmai Rinkinį Ranka piešti Kūrybinės 3.5X5" 4x6" 5x7" F009

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w68937

Gamintojas: BackgroundTurnOver

Produkto: Magnetinio Veidrodis Nuotrauka/Nuotraukų Rėmelis

Medžiaga: Akrilas Veidrodis

Storis: 1 mm

Didmeninė/dropshipping Patarimai: Prašome susisiekti su mumis urmu kaina.

APIE DAIKTŲ

Originalaus dizaino stilių, skirtingų mados stilius.

Palaiko magnetai, aplinkosaugos ¾enklelis, lengva įdiegti ir keisti nuotraukas.

Pasirinktinio 1 mm storio aplinkai draugiškas akrilo veidrodis medžiagos.Labai lengvas saugos.

KAMBARIO DEKORAVIMAS

REKOMENDUOJAMA PAVIRŠIAUS

Mes naudojame stipriais klijais, gale lipdukas, bet mes maloniai jums priminti, kad įdiegti produktą visiškai švarus, plokščio ir lygaus paviršiaus taip, kad lipdukas gali likti ilgus metus.

Sklandžiai marmuro

Keraminės sienų

Sklandžiai baldai

dažų paviršių

Glotnus stiklo

Sausa dažų paviršių

Metalo

Medinių sienų

Sklandžiai tapetai

APIE SPALVAS

11 spalvų, su veidrodžiu poveikį, yra įvairių dekoro stilių, visų spalvų variantų yra realios nuotraukos tos pačios ir aplinkinių šviesos būklės.

Tačiau, atsižvelgiant į apribojimus, fotografijos ir neišvengiamų skirtumų ekrano nustatymų ir kitų priežasčių, tokių kaip veidrodžio atspindys nuo paviršiaus ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.), spalvų parodyta nuotrauka gali neatitikti 100%, kad tų daiktų patys.

PASLAUGA

Mes visada teikti aukštos kokybės produktus savo klientams, ir siekiame, kad mūsų geriausi teikti patikimiausias ir greičiausias būdas laivybos paslaugas, kad mes galime sau leisti.Ir prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kokius klausimus, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

Tačiau, jei atsitiktinai yra problema su jūsų užsakymą, Prašome susisiekti su mumis iš karto prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už jūsų vizitas ir have a nice day.

Žymos: išlaikyti foto rėmelis, kūdikių vaikas foto rėmelis, rėmo nuotrauką, dvipusis metalinis nuotraukų rėmelis, alaus laikrodis, nuotrauka veidrodėliai, plakatas sienos, dešimt kadrų, ultem magnetiniai rėmeliai, magnetiniai plakato pakabinimo kanada.

  • su picture card": No
  • Medžiaga: Akrilo
  • Pakuotės Tipas: Multi-rėmas
  • Formos: Nereguliarus
  • Tipas: Foto Rėmelis
  • Prekės Pavadinimas: BACKGROUNDTURNOVER
  • Stilius: Pastoracinės
Papildoma informacija