880Pcs M2 M3 M4 M5 304 Nerūdijančio Plieno, Tikslios Metrikos Hex Plokščia Galva Bžūp savisriegiai Sraigtai Apvalus Plokščias Lizdas Varžtai ir Veržlės
€29.39 €16.17

880Pcs M2 M3 M4 M5 304 Nerūdijančio Plieno, Tikslios Metrikos Hex Plokščia Galva Bžūp savisriegiai Sraigtai Apvalus Plokščias Lizdas Varžtai ir Veržlės

4 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w68861

Produkto Aprašymas

1. Standartinis Metrika: Mūsų M2 M3 M4 M5 varžtais ir veržlėmis sutarimu su standartizuotas metrinė sistema.Ir vidurkis, paklaida yra mažesnė kaip 0.01 mm.Varžto sriegis yra labai ryškūs, švarūs ir tikslūs, be galąstuvas.Kompaktiškas ir jėga vienodas varžto sriegio nėra lengva iš formos ir slenkamas procesą, geležinkelių ir montavimas.

2. Super Kokybė: rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kurios savybės yra stiprumas ir siūlo gerą atsparumą korozijai, bloga aplinka, pavyzdžiui, aukšta temperatūra, šaltas oras, ir didelio drėgnumo vietose.Jie turi aukščiausios rūdžių, atsparumas ir puikiai oksidacijos atsparumas, kuris gali užtikrinti ilgą laiką naudojant ir pratęsti varžtai tarnavimo laikas.

3. Platus Taikymas:M2 M3 M4 M5 Hex Butas Galvos Varžtus, Poveržles ir Veržles Asortimentas Rinkinys Aptarnauja platų naudoja ir profesionalai, mėgėjai, savininkai, meistrai, kitų "PASIDARYK pats".Rinkinys idealiai pakeisti skaldytų ir trūkstamus varžtus.Jei jūs esate pamišęs dėl trūkstamų varžtų, jis yra puikus draugas jums.Rinkinyje yra daug įvairių dydžių, kuris gali patenkinti didžiausias reikalavimas jums.

4. Ilgalaikis Saugojimas: Visi Varžtai ir Veržlės, supakuotas patvarus ir tvirtas Lauką efektyviai nešti svorį visą paketą.Siekiant išvengti varžtai yra išsibarsčiusios arba prarado naudojimo metu, mes specialiai paketą kiekvienam skirtingo tipo varžtus jūsų patogumui ir saugojimas.

5. Ką jūs gaunate:880Pcs M2 M3 M4 M5, varžtai, poveržlės, veržlės ir veržliarakčio .Jei jums reikia mums , prašome susisiekti su mumis el. paštu arba Q&A, mes suteiksime jums profesionalią Paslaugą ir atsakyti jums per 24 valandas.

Specifikacija:

Varžtai Tipas: Hex Butas Galvutės Varžtas

Disko Tipas: Hex Lizdas

Dydis:M2 M3 M4 M5

Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno

Paketas Kiekis: 880Pcs Varžtai Veržlės ir Poveržlės yra įtrauktos(M2,M3, M4, M5 ir raktas)

Sukurta su 304 nerūdijančio plieno medžiaga, 304 nerūdijančio plieno medžiagos suteikia jėgų ir užtikrina gerą atsparumą korozijai daugelyje aplinkų.Idealiai tinka naudoti uždarose teritorijose, kur galva turi būti viename lygyje arba žemiau paviršiaus.Nustatantis komponentas, pramonės ir statybos tvirtinimo detalės.Plačiai naudojamas namuose ir biure vėdinimo įranga, ryšių įranga, laivų surinkimo ir kitos mašinų pramonės.

Paketų Sąrašas

M2 Serija

M2 * 8mm-----------------------30Pcs

M2 * 12mm---------------------30Pcs

M2 * 16mm---------------------20Pcs

M2 * 20mm---------------------20Pcs

M2 Riešutai------------------------125Pcs

M2 Poveržlės-------------------125Pcs

M3 Serija

M3 * 8mm----------------------20Pcs

M3 * 12mm---------------------20Pcs

M3 * 16mm---------------------20Pcs

M3 * 20mm---------------------20Pcs

M3 Riešutai------------------------ 85Pcs

M3 Poveržlės------------------- 85Pcs

M4 Serijos

M4 * 8mm-----------------------10vnt

M4 * 12mm---------------------10vnt

M4 * 16mm---------------------10vnt

M4 * 20mm---------------------10vnt

M4 Riešutai-------------------------45Pcs

M4 Poveržlės------------------- 45Pcs

M5 Serija

M5 * 8mm-----------------------10vnt

M5 * 12mm---------------------10vnt

M5 * 16 mm---------------------10vnt

M5 * 20mm---------------------10vnt

M5 Riešutai-------------------------45Pcs

M5 Poveržlės------------------- 45Pcs

Kiekis:880pcs

ĮSPĖJIMAS: produkto sudėtyje yra smulkių dalių, prašau, neleiskite vaikams žaisti, neleisti netyčia prarijus.

Apie Micro Mini Raktas

Medžiaga : anglies plienas,Ji yra daug sunkiau, nei nerūdijančio plieno.Blackening paviršiaus apdorojimas, didelio stiprumo, didelis kietumas, atsparumas dilimui. 4 gabalus išnirimas, taip pat vadinamas Hex Raktas paketų prižiūrėtojų raktinę ,puikiai atitinka mūsų M2 M3 M4 M5 varžtų.Savybės: "L" formos lengvai rankena ir patogus naudoti.Šie įrankiai yra ideali garažas, dirbtuvės, rinkinys, metalo darbuotojai, mechanikos ir "PASIDARYK pats" ir kt.

Namų apyvokos reikmenys

Šis Nerūdijančio plieno rinkinys gali būti plačiai naudojami visų rūšių tikslumo mašinos, klasifikuojamos priemonės, instrumentai, elektroniniai produktai, buitinė technika, komunikacijos produktai, spynos, žibintai, žibintai, žaislai, Šis mini varžtų rinkinys, kombinezonas, baldų taisymas ir santechnikos prie staliaus darbai ir kiti "PASIDARYK pats" projektai.Puikiai tinka naudoti įvairių darbuotojai ir meistrai iš santechnikai į assemblymen tiek profesionalių, tiek mėgėjų.DUK

1.Didmenininkai ir mažmenininkai yra sveikintina.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik trumpą laiką atvykti.

Jei esate pardavėjas ir norite sukurti savo verslą, mes galėtume išsiųsti prekes jūsų klientams

tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

2.Ką turėčiau daryti, jei aš ne gauti savo prekę?

Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus stebėti savo elementą.Jei jūs negalite gauti tai, mes bus grąžinti visą arba išsiųsti jį

jūs.

Esame sąžiningi pardavėjas, todėl nesijaudinkite.

3.Jei produktai turi problemų, kaip tai padaryti?

Prašome susisiekti su mumis laiku, mes padėsime jums ją išspręsti.

Apie Laivybos

Prašome atkreipti dėmesį: Greitas pristatymas: mes išsiųsti savo daiktą per 24 valandas, kaip greitai, kaip galite pateikti užsakymą, jis gali prireikti daugiau laiko, per atostogas.

Žymos: m3 smartband, m2 ngff, m5 varžtų, Varžtas, airsoft m4, riešutų rinkinys, varžtų rinkinys, m4 varžtu, pastaba m3, m8 veržlė.

  • Pakuotė: 800-999Pcs
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 304-7991-880HZ
  • Vadovas Stilius: Butas
  • Varžtas Tipas: Kita
  • Prekės Pavadinimas: NINDEJIN
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Dydis: M2 M3 M4 M5
  • Matmenys: M3*8
  • Disko Stilius: Hex Lizdas
Papildoma informacija