Mielas Šviesos Animacinių Filmų Dinozaurų Sienų Lipdukai Vaikų Kambario Kambarį Miegamojo Sienos Lipdukas Namų Puošybai
€8.78 €7.02

Mielas Šviesos Animacinių Filmų Dinozaurų Sienų Lipdukai Vaikų Kambario Kambarį Miegamojo Sienos Lipdukas Namų Puošybai

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w68117

Kulka Taškų:

1、Ilgaamžė Medžiaga: 3d dinozaurai sienos lipdukai yra pagaminti iš PVC, kokybės ir lengvas pasta, atsparus vandeniui funkcija suteikia lipdukus klijuoti ant virtuvė ir vonios kambarys, žmonės don' t nerimauti, kad vanduo bus žalą, lipdukai.

2、Skirtingų Vaizdo Efektų: Nuimamas PVC dinozaurų siena lipdukas bus įrodyti, 2 skirtingos vizualinis poveikis, kai į dieną, lipdukai, yra energingas ir gražus su ryškių spalvų; Kai tamsoje, jie bus šviesos ir šviesos ryškiai, trunka apie 4-5 valandas (jie turi atskleisti saulės šviesa arba dirbtinis apšvietimas 15 iki 30 minučių, tada jie gali šviesti tamsoje).

3、ekologiška Medžiaga: Pagaminti iš netoksiškų, draugiškas aplinkai, atsparus vandeniui, slėgiui atspari, atsparus smūgiams ir patvarus liuminescencinės PVC washi popieriaus.

4、Pridėti Įdomus Vaikams: minkštas skleidžiamos šviesos sienos lipdukas neturės įtakos jūsų vaiko miego.Priešingai, bus lengviau jūsų vaikui užmigti.Todėl, šių dinozaurų sienos lipdukai yra geras pasirinkimas, papuošti savo namus ir pridėti daugiau įdomus savo vaikams.

5、Daug Lipdukų: yra visiškai 3 lapai lipdukų 1 paketo, įskaitant 9 vienetų didelis dinozauras, sienų lipdukai, 8 porų dinozaurų nagų lipdukus ir 3 gabalus dinozaurų kiaušinius lipdukai, 20 vienetų lipdukai iš viso daug žmonių, papuošti.

Aprašymas:

Pagamintas iš PVC medžiagos, tvirtas ir atsparus vandeniui, todėl galite įklijuoti lipdukas, virtuvė ir vonios kambarys, nekeičiant naudojimo lipduko.Be to, lipnios konstrukcijos sutaupys jūsų laiką ir energiją, jums nereikia priimti klijais klijuokite lipduką, patogus naudoti.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Spalva: kaip parodyta nuotraukose

Dydis: kaip parodyta nuotraukose

Vieno dydis: apie 20x30cm/7.87*11.81 į

Svoris: apie 60g

Pakavimo Sąrašas:

9 x Didelių Dinozaurų Lipdukas

8 Porų Dinozaurų Nagus Lipdukas

3 x Dinozaurų Kiaušinius Lipdukas

Žymos: tušas duoya brend, gimtoji sofos antklodė, tušas lucid dream, neoninės šviesos raidė r, tušas vaikas vanduo, mėnulis makiažas blizgančiais, linijinis geležinkelių qhe20ca, neon lighte vestuvių, garstyčių aukštakulniais vaikšto.

  • Modelio Numeris: lipdukas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija