7200R/Min Masažo Ginklą Raumenys Atpalaiduoti Kūno Atsipalaidavimo 20 Pavaras, Elektros Massager su Nešiojamas Krepšys Fitness
€32.00 €29.75

7200R/Min Masažo Ginklą Raumenys Atpalaiduoti Kūno Atsipalaidavimo 20 Pavaras, Elektros Massager su Nešiojamas Krepšys Fitness

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w68078

Elektros Perkusinius Massager Mušamieji Masažas Ginklą Rankiniai Terapijos Prietaisas Atsipalaiduoti Smūgio Vibraciją Giliuosius Raumenis

Pavadinimas: Elektros Masažas Ginklą

Medžiaga: ABS

Storis-12 mm

Skaičius Masažo Galvutės: 4

Baterijos Talpa: 2000 mAh

Greitis: 7200 r/min

Pavarų Reguliavimas: 20 Pavaros Jėgos Reguliavimas

Neprivalomas Spalva: Juoda/Mėlyna/Raudona/Mėlyna

Neprivaloma Kištuko Dydis: AS Kištukas 220V/JAV Plug 110V

Savybės:

20-pavarų greičio reguliavimas.

Ergonomiška rankena gali sumažinti išorinės jėgos.

Vibracijos principas kala stiliaus, stipri galia, kad massa

Nepriklausomą elektros energijos valdymo sistemos, įkrovimas ir iškrovimas daugiau pažangių, ilgesnė baterijos veikimo trukmė.

Aukšto dažnio vibracija, sklaidos nuovargis, gilus masažas, atpalaiduoja raumenis, sumažinti skausmą.

Pritaikyti ergonomikos masažas galvos gali suteikti patogus masažas patirties, o taip pat sumažinti žalą kaulai ir užstatų.

Keturių rūšių masažas galvos, atsižvelgiant į vietą masažo pasirinkti masažas galvos, kad daugiau išsamus masažo patirtis.

Prietaisas leidžia vartotojui tiesiogiai tikslinėms teritorijoms, skausmingumas ir sumažinti skausmą, o taip pat sumažinti atsigavimo laiką, todėl svarbu produktas, bet sportininkas.

Reguliuoti dažnius pagal paskirtį, už šyla, skausmas reljefo, sužeisti raumenys, raumenų skausmas ir aktyvavimo, sandarumo parama; didinti aukštojo greitis didesnis ir stipresnis raumenų grupių.

Poveikis:

Sumažinti atsigavimo laiką

Padidėjęs kraujo srautas

Išvalo pieno rūgštis

Spaudai raumenų mazgai

Skaido rando audinį

Padidinti judesių amplitudę

Pakuotė:

1 x Elektros Masažas Ginklą

4 x Masažas Vadovai

1 x Įkroviklis

1 x Vartotojo Vadovas

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 2 cm klaidų,ačiū.

2.Prašome palikite mums žinutę apie jūsų nori Color & Kištuko Dydis,arba mes atsiųsime atsitiktiniai.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: masažas raumenų ginklą, pistoletas orbeez, fascial ginklą, fylina masažas pistole, stiprintuvas e masažas ginklą, asmens massager elektros, Masažas pistoletas, Audinių Masažas Ginklą, pistoletas žaislas, niūrus.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: Large
  • Prekės Pavadinimas: SPZ
  • Prašymas: Įstaiga
  • Medžiaga: Neaustinis
  • Modelio Numeris: 1
Papildoma informacija