Kūdikio Vežimėlis Vežimėlio Pirštinės Pirštinės Vandeniui Antifrizas Pliušinis Pirštinės Žiemos Rankų Apsaugų, kad Tėvai ir Globėjai
€10.79 €7.55

Kūdikio Vežimėlis Vežimėlio Pirštinės Pirštinės Vandeniui Antifrizas Pliušinis Pirštinės Žiemos Rankų Apsaugų, kad Tėvai ir Globėjai

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w66510

Kūdikio Vežimėlis Vežimėlio Pirštinės Pirštinės Vandeniui Antifrizas Pliušinis Pirštinės Žiemos Rankų Apsaugų, kad Tėvai ir Globėjai

Informacija:

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš vandeniui atsparaus nailono audinys, PP medvilnės ir prabangus, patogus ir kvėpuojantis, odos draugiškas, neperšlampama, vėjo ir rainproof.

Šiltas Motinos Rankas: vidinis medžiagą pirštines, pagamintas iš šilto pliušas, kuri turi puikią šilumos ir atneša intymi priežiūros motinos rankas.

Atskirti Pirštinės: šonuose pirštinės turi mygtukus dizaino, galite atidaryti mygtukus, atskirą pirštinės, tegul viduje pirštinės kietas ar dezinfekuoti, švaresnė ir sveikesnė.

Platus Programas: vežimėlio pirštinės tinka įvairių tipų kūdikių vežimėliais .Jūsų rankos bus ne lengvai nukristi nuo kūdikių vežimėliais po juos naudojant, daug saugiau.

Geriausios Dovanos Tėvams: Jie yra puikus dovanos tėvams, kuriems reikia naudoti kūdikio vežimėlį į šaltą žiemą , jie bus apsaugoti ir šiltą tėvų rankas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Vandeniui atsparus Nailonas + PP Medvilnė + Pliušas

Dydis: 25 x 15 cm / 9.84 x 5.90 colių

Galimos Spalvos: Kava, Juoda, Rožinė, Violetinė, Raudona

Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai.

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą. 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4. Jei nenorite gauti jūsų siuntą į kartą, prašome , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas. 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Mokėjimo >>

Siuntos >>

Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčą

Garantija >>

Grįžti & Grąžinti >>

Žymos: slaugytojas pranešimų gaviklio, pranešimų gaviklio, beždžionė rankšluostį, vyrai vapormax, baby sport pakaba, žiemos antifrizas testeris, krepšelis ranka, toballero, vapormax, sankabos vežimėlis.

  • Medžiaga: Nailonas
  • Amžius: >14T
  • Modelio Numeris: vežimėlio pirštinės vaikas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: vežimėlio pirštinės
Papildoma informacija