Jyttek E2000 Moterų MK Vyrų Optinio tinklo Adapteris Hibridas Pluošto Adapteris
€39.48

Jyttek E2000 Moterų MK Vyrų Optinio tinklo Adapteris Hibridas Pluošto Adapteris

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w66113

Aprašymas: Optinio pluošto plokštės (flanšo) yra optinio pluošto jungtys Renginiai, susiję komponentai.Optinio pluošto adapteris produktai, įskaitant FC, SC, ST, LC, MTRJ, MU, E2000. Plačiai naudoja optinių skaidulų pasiskirstymas (ODF), į optinio pluošto ryšių įranga, matavimo applicance ir t.t., stabilios turtas yra patikimas.Visų rūšių formuoti aukštos kokybės adapteris; Garantuoja, kad optinio pluošto pleistras laido tarp linijos aukščiausių veiklos rezultatų ryšį; Mes turime daug rūšių bauda fiksuotojo adapteris Didelio Tikslumo Derinimas, Aukštos Šalinimo Tankumas, Žemas Įterpties Nuostoliai, Didelis pelnas, Nuostolis Standarto tipas: E2000, SC, FC(PC/APC), ST, LC, MU.Transformuoti tipas: E2000/FC, SC/FC, SC/ST, FC/ST Simplex pagal customersTechnical Parametras: Režimas: Vieno-režimą ,Multi-mode Tipas: FC,SC,SC,ST,MU,MTRJ,MPO,E2000 Poliravimo: PC,UPC,APC Įterpties Nuostoliai(dB): ≤0.2 , kaip 0.12 darbinė Temperatūra(°C): -30 ~ +75 Saugojimo Temperatūra (°C): Nuo -40 ~ +85 Ilgaamžiškumas (500 Poravimosi): 0.2 dB Max Padidinti Standartas: Atitinka bellcore GR-326 standartiniai FTTH Telekomunikacijų Tinklai, Duomenų Tinklai,

Kabelinės televizijos, Prietaisas, Nutraukimo, Pramonės aplinkose, Metro Programas, Bandymo Įranga, WAN ir LAN Programos, Prielaida, Įrenginiai

pristatymas

1. Mes išsiųsti prekes per 5 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.

2. Mes galime suteikti tarptautinių pervežimų paslaugas taip:

Kinija Paštu, Oro Paštu, HK Post Oro Paštas, EMS, TNT, DHL, UPS numatytasis būdas yra Kinija paštu, oro paštu, ir HK po oro paštu.

3. Pirkėjas yra atsakingas už draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugas, tokias kaip įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo mokestis šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas.

GARANTIJA IR GARANTIJOS

1. Visos prekės yra patikrintos ir išbandytos prieš vežimą.jei nesate patenkintas, prekes, galite pasikeisti elementus per 7 dienas, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas po gavimo elementus.

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

4. Bet straipsniai, prašome naudoti EMS arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal

ATSILIEPIMAI

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas, Dėkojame už jūsų supratimą

Žymos: huawei modemo hg8245h, dantų paštu, ai9, cleaver optinio pluošto, inno, tribrer, pluošto mpo, optinio pluošto plastikas, zxa10, gpon sfp.

  • Prekės Pavadinimas: jyttek
Papildoma informacija