AKSONAS A-111 Mini Ausyje Nematomas Klausos Pagalba Reguliuojamas Tonas Low Iškraipymo Balso Garso Stiprintuvas Dešinę arba į Kairę Dydis
€41.17

AKSONAS A-111 Mini Ausyje Nematomas Klausos Pagalba Reguliuojamas Tonas Low Iškraipymo Balso Garso Stiprintuvas Dešinę arba į Kairę Dydis

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w65498

Prekės išsamiai: Modelis: A-111 Šio stiliaus klausos atskirti kairės arba dešinės ausies dydžio.prašome pasirinkti, kurio dydį norite!Piko OSPL90 (dB SPL): ≤116dB + 3dB Aukšto Dažnio Vidurkis: 105dB ± 4dB Piko Pelnas (dB): 30dB ± 5dB Lygiavertis Įėjimo Triukšmas: ≤30dB Bendras Harmoninis Iškraipymas: ≤5% Dažnių diapazonas Diapazonas: 250Hz ~ 3500Hz Nominali Maitinimo Srovės Suvartojimas: ≤2mA Baterija: 10TN Mygtuką baterijos (Pastaba: Baterijos nėra įtrauktas) Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta Pakuotė: 1 x-111 Skaitmeninis Klausos 6 x Kištuką (įvairių dydžių) 1 x Mini Teptukas 1 x Vartotojo vadovas 1 x Box Apie Švilpukas , jūs galite tai padaryti 3 veiksmų pašalinti. 1. Pasirinkti tinkamą kištuką, kad produktas, uždaromi į ausies kanalą 2. Žemai garso 3. Kai jūs galėsite įdėti į baterijos , prašome būti greitai , įdėti produktą į ausį Pastaba: nustatyti tūris iki minimumo prieš dėvėti.Pasirinkti ausų šiek tiek didesnio dydžio, siekiant išvengti whistler.Padidinti garsumą palaipsniui, siekiant išvengti staigių padidinti garsą.Laikyti prie ausies, įkiškite švarų Išimkite baterijas, jei jums nereikia naudoti jį ilgą laiką. Laivybos Laikas Patarimai:

Visas paketas siunčiamas registruotu paštu.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 20--50 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

Atsiliepimai:

Palikti neigiamas grįžtamasis ryšys yra vienas negali išspręsti problemų.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per www.laiptaiidangu.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

Apie Mokesčius:

Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Žymos: banggood įrankiai, vintage stiprintuvas hifi, 2 hifi stiprintuvas, banggood parduotuvė, radijo hifi stiprintuvas, banggood užraktas, banggood flysky, veiklos hifi stiprintuvas, fi stiprintuvas hifi, banggood moterims.

  • Jungtis: Desktop
  • Naudojimas: Perjungimo
  • Išėjimo įtampa: NĖRA
  • Išėjimo Tipas: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: Banggood
Papildoma informacija