Yieryi TDS-3 Skaitmeninis Tds Matuoklis, Vandens Kokybės, Grynumo Testeris 0-9999ppm už Akvariumas,Gerti Vandens,Baseinas,Spa ir sveikatingumo centras,Sodas 10vnt
€30.01 €20.11

Yieryi TDS-3 Skaitmeninis Tds Matuoklis, Vandens Kokybės, Grynumo Testeris 0-9999ppm už Akvariumas,Gerti Vandens,Baseinas,Spa ir sveikatingumo centras,Sodas 10vnt

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w64810

TDS-3 Vandens Kokybės, Grynumo, Testeris

A TDS matuoklis (dar žinomas kaip ppm pen, maistinių medžiagų testeris, tds stick) yra nebrangus ir patogus skaitmeninis priemonė akimirksniu patikrinkite, ar jūsų bendrą vandens kokybę.TDS = Bendras Ištirpusių kietųjų medžiagų, kurios yra druską, metalo ar mineralinio vandens.Paspaudus mygtuką, TDS gali pasakyti jums, kad jūsų bendrą vandens švarumo lygį,kuris bus rodomas ekrane ppm (milijonųjų dalių).Į AquaLutio Skaitmeninis TDS Vandens Skaitiklis yra idealus bandymų programų, tokių kaip hydroponics ir sodas, baseinas ir spa, akvariumų ir rifas tankai, vandens ionizers, Vandens Filtras.geriamojo vandens ir daugiau.

Techniniai duomenys:

1.Matavimo Diapazonas: 0-9990 ppm (1 ppm Rezoliucija, +/- 2% Nuskaitymo Tikslumą. 2.Temperatūros Mygtukas: Patikrinkite vandens temperatūrą, 31 - 200 laipsnių F, 1 F laipsnį rezoliucija.Palaikykite 4.Pareigos: taupo matavimai patogiai skaityti ir įrašyti. 3.Automatinio išjungimo funkcija - išsijungia, metras po 10 minučių nenaudojimo, siekiant tausoti baterijas. 4.Mažiausias ir lengviausias TDS matuoklis rinkoje.Labai Veiksmingas ir Tikslus Dėl Savo Pažangios Mikroprocesorių Technologija. (Spalva Labai) 5.Maitinimo šaltinis: 2 x 1,5 V(LR44 Mygtuką Ląstelių) (nepridedami)

Kaip naudoti?

1.Pašalinti protaction bžūp. 2.Paspauskite ON/OFF mygtuką.testeris galės perskaityti"000" 3.Pasinerti testeris į vandenį ne daugiau kaip 2 inchs. 4.Kai ekranas stabilizuoti,testeris automatiškai kompensuoja temperatūrų svyravimai,kai skaitymas, stabilizuoja(10-30 sekundžių),paspauskite ir PALAIKYKITE mygtuką, kad peržiūrėtumėte iš vandens

Pakavimo sąrašas:

1 x TDS matuoklis 1 x odinis dėklas Premium 1 x naudojimo instrukcija pastaba: tai nebus įtraukti baterija

DUK

Q:Kodėl verta naudotis TDS matuoklis?

A: Nes Vanduo yra būtina gyvenimo.Skaitmeninis TDS Matuoklis yra idealus bandymų programų, tokių kaip hydroponics ir sodas, baseinas ir spa, akvariumų ir rifas tankai, vandens ionizers, Vandens Filtras.geriamojo vandens ir daugiau.

Q:Ar šis produktas turi baterijas?

A: taip.tai reikia 2*15V mygtuką(bet ne imtinai)

Kelių Spalvų

YIERYI

YIERYI prekės ženklas buvo įregistruotas 2016 m. Pagrindiniai produktai yra refraktometrai, PH metrai, tds, eb tvartai, dirvos skaitikliai, virtuvės svarstyklės, ir papuošalai svarstyklės.Siekiant užtikrinti duomenų tikslumą, mes nutraukėme pigių mikroschemų, pasirinkto aukšto tikslumo Taivano importuojami ir Pietų Korėja, importuojamų lustų projektavimą pasirinkau nešiojamų pen tipo dizaino, lengvas, gražus ir lengvai atlikti.Visi produktai bus tikrinami, kalibruoti ir naudojami pagal save, siekiant užtikrinti, kad kokybė yra kvalifikuoti ir tada skatinti.Mes norime, kad tegul šis sveikas prekės įvesti kiekvieną šeimą ir kiekvieną pasaulio kampelį, ir perduoti svajonė "pasaulio meilė, Kinija padarė"!

Žymos: phmetro, td, akvariumas nano, akvariumo žuvims gyventi, orp vandens skaitiklis, didelis baseinas termometras, baseinas plaukti, ph, cl2 testeris, nemokamai tds matuoklis.

  • Su Apšvietimu, Ar Ne: No
  • Ekrano Tipas: Skaitmeninis
  • Function3: TDS Vandens Grynumas Testeris
  • Modelio Numeris: TDS-3
  • Function2: Vandens Kokybės Matavimo Įranga
  • Function1: TDS Vandens Skaitiklis
  • Matavimo Diapazonas: 0-9999PPM
  • Prekės Pavadinimas: yieryi
Papildoma informacija