Infraraudonųjų Spindulių, Ultragarso Saulės Elektroninių Mole Rat Pelė Gyvatė Atstumiantis Tarakonai Voras Žudikas Paukščių Atgrasymo Uodų Repeller
€8.06 €4.76

Infraraudonųjų Spindulių, Ultragarso Saulės Elektroninių Mole Rat Pelė Gyvatė Atstumiantis Tarakonai Voras Žudikas Paukščių Atgrasymo Uodų Repeller

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w63031

Infraraudonųjų Spindulių, Ultragarso Saulės Elektroninių Mole Rat Pelė Graužikai Gyvatė Atstumiantis Tarakonai Voras Žudikas Paukščių Atgrasymo Stabdžių Vabzdžių Skristi Uodų Repeller

Ypatybė:

Pažangi infraraudonųjų spindulių detektorius: Kai gyvūnas patenka į plotas, infraraudonųjų spindulių jutiklis suveikia, ir katės skleidžia ultragarso dažnis-konvertuoti ultragarsas veiksmingai ratai iš įsibrovėlių pvz., šunų, kačių, audinės, meškėnai, rs, lapės ir kt.Kairysis ir dešinysis kampas infraraudonųjų spindulių jutiklį, yra 110 laipsnių kampu ir efektyvus atstumas yra 6-10 metrų, priklausomai nuo gyvūno dydis.

Aplinkos apsauga ir saugumas: Ultragarsinis uodų bus atremti gyvūnų invaders naudojant ultragarso bangas ir LED žibintai, nepakenks ar nužudyti gyvūnai.Saulės gyvūnų atstumiantis sudėtyje nėra cheminių medžiagų ir yra nekenksmingas žmonėms.Šis elementas gali būti montuojami ant grindų ar į viršų, gali būti dedamas tiesiai ant plokščio paviršiaus.

Saulės energijos ir vandeniui: Ultragarso gyvūnų vabzdžių galima įkrauti saulės energijos saulės.Komplekte baterija, gali būti naudojamas bet kokiu oru.Nesijaudinkite apie darbo lietingą orą.

Įvairios paskirties: Tiesiog įdėkite smaigalys į žemę tiesioginių saulės spindulių ir atidarykite jį, ir prietaisas pradės skleisti aukšto dažnio garsus skirtingų aukščių, kad žmonės negirdi, kurios gali būti naudojamos apsaugoti šiose srityse nuo laukinių gyvūnų.Ultragarso gyvūnų gynybos įranga, tai ypač tinka ūkiams, medžių medelynai, plantacijas, ryžių laukus, tvenkinius ir palėpėje.

Jis gali būti naudojamas fermų, darželiai, sodai, ryžių laukai, sodai, laivų statykloms, terasas, aikšteles, įvažiavimus, terasos, ūkio, tvenkinių ir palėpės.

PIR judesio detektorių: Tai yra infraraudonųjų spindulių perdavimo jutiklis, kuris gali nuolat išėjimo signalus.Kai nustatoma, kad yra aktyvi gyvūnų aptikimo zonos, jis bus automatiškai išmeta garso bangos dažnio, ratai gyvūnų, ir LED indikatorius švies.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: 37.5*15*8.5 cm/14.76*5.91*3.35" (įdiegta)

Darbo sritis: 6-8 metrų

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Žiurkės Atstumiantis

Žymos: muskito žudikas raketę, "pasidaryk pats" katė atgrasymo, žiurkės saulės, balandžių atstumiantis saulės, stabdžių lova klaida, kurmis atstumti, gyvūnų vandens repeller, kurmis remov, paukščių repeller saulės energija varomas, tarakonai milteliai.

  • Kenkėjų Rūšis: Gyvatės
  • Rinkinys Tipas: No
  • Atstumiantis Tipas: Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Vardinė Įtampa: NĖRA
Papildoma informacija