IMuscle Raumenų Masažas Ginklą Fasciją Ginklą Kaklo Massager Vibracijos Fitneso Įranga Triukšmą, Dizainas, Elektros Massager
€102.51 €50.23

IMuscle Raumenų Masažas Ginklą Fasciją Ginklą Kaklo Massager Vibracijos Fitneso Įranga Triukšmą, Dizainas, Elektros Massager

5 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w61242

Mes siūlome dropshipping ir didmeninės

Už dropshipping užsakymus ,taip pat galite pateikti užsakymą iki CSV/ "excel" failą, kai jūsų užsakymų yra daugiau nei 100 užsakymus arba iš viso Amoun daugiau nei 500 jav DOLERIŲ.

Pažadame nėra skelbimų ,kainų sąrašą ,sąskaitą faktūrą arba mūsų parduotuvėje informaciją į paketą.

Mūsų įmonė turi komanda susidoroti su dropshipping užsakymus kasdien ir rasti skirtingų rūšių produktų rinkoje ,turime patirties.

Jeigu turite kokių nors poreikių produts mes neturime šiuo metu,ar jums rasti mūsų kainos yra didesnės nei konkurentų,

jums gali būti laisvai leiskite mums žinoti ,mes pažadą mes galime jums pasiūlyti geresnę kainą, su geresnės kokybės.

Jokių problemų, tiesiog leiskite mums žinoti

Mes padarysime viską, kad palaikytų mūsų bendradarbiavimas

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas:

Masažas & Poilsiui

Technologija:

Perkusinius Masažas

Tipas:

Raumenų Massager

Pareigos:

Sukelti Rezonansą Skeleto Raumenų

Versijos:

LCD Versija

Naudojimas:

Įstaiga

Greičio Reguliavimas:

30 Pavaros Valdymas

Medžiaga:

ABS

Dažnis:

4000r/min Dažnis

Kilmės vieta:

Kinija

Eiga:

12mm

Masažo Galvutės:

6 Vadovai

Galia:

Li-on Baterijos

Maitinimo Įkroviklis:

1pcs

Vardinė Įtampa:

AC110-220V, 50/60Hz

Lagaminas:

1pcs

Baterijos Talpa:

2500mAh

Naudojimo Instrukcija:

1pcs

Baterija Vardinė Įtampa:

DC 16.8 V

EVA Krepšys:

1pcs

Darbo Valandos:

4-6 Valandas Massager

Naktį Svoris:

1200g

Įkrovimo Laikas:

2 Valandos

Gaminio Dydis:

24X5X25 cm

Spalva:

Juoda, Sidabrinė

Pakuotės Dydis:

36X27X13 cm

Produkto Savybės:

1. 4-6 valandas puikią ištvermę: 16.8 V smart akumuliatoriaus valdymo sistema naudoja 16.8V2500MAH maitinimo baterijos, tarpkojo gali būti naudojamas 4-6 valandas 2 valandų įkrovimo kiekvieną kartą.Vidinis slėgis-induktyvumą, atsiliepimų sistemos galima reguliuoti variklio galia, priklausomai nuo spaudimo.

2.Pažangios technologijos yra lengvas ir mažas triukšmas,massager " dirba pagal 30dB: multi-akustinės medžiagos absorbuoti vibracijos aerodinaminio triukšmo mažinimas, su brushless variklio dvigubas guolis sukasi struktūra, žydi stipri galia, o gerokai sumažinti triukšmą.

3. Aukštos qualty aponeurosis ginklą: plaktuku mažina nuovargį po fizinio krūvio, atblokuotas dienovidinių ir sumažina raumenų sąstingis ir skausmingumas.

Tinkamas Grupė:

Jei jums reikia labai gilus masažas tai yra produktas už jus.Jei jūsų darbas, statybos, slauga, sportas, crossfit ir kt. arba darbą, kad bet kokios kėlimo pastangų ar fiziškai, jums reikės jį!Jei jūs sunkiai dirbti, jums tikriausiai turite nugaros skausmų, ir dažnai reguliariai masažas ir tik ne daugiau pusės massagers gauti, tada mes rekomenduojame giliai ginklas masažas jums pakaks, Tegul jūsų kūnas-statybos darbai pusė pastangų išleidimo nuovargį, malšina skausmą, taip, kad jūsų sveikatingumo efektas labiau pastebimas.

DUK

1. Q: ar Yra kokia nors nuolaida didelių gabaritų kad?

A: Taip, mes galime pasiūlyti didmenines kainas.Jei jums reikia daugiau arba norite individualų gaminį,

galite rašyti mums arba susisiekite su mumis Trademanager, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas

(išskyrus atostogas).

2. Q: Visos nuotraukos yra realios foto?

A: nuotraukos visų produktų, mes parduodame, yra 100% realių šaudyti.Jei norite būti mūsų pardavimo agentas, jums gali bendradarbiauti su mūsų įmone.Ir jei parduodate savo produktus, ir kad pasiekti $500, jūs galite gauti didelės raiškos realios nuotraukos.

3. Q: Kaip apie produktų kokybę?

A: Dear friend, prašome don ' t worry about kokybę.Mūsų įmonė yra pagrindinė gamintojo produktų Kinijoje, mūsų produktų yra eksportuojami į daugiau kaip šimtą pasaulio šalių.Mūsų techniniai darbuotojai bus išbandyti visus produktus, įsitikinkite, kad kiekvienas klientas gali gauti produktus su aukštos kokybės.

4. Q: Ką daryti, jei esu nepatenkintas produktų?

A: Kai gavote produktus, nesvarbu, kokių problemų turite, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą, kol būsite patenkinti.

5. Q: Kodėl logistika yra toks lėtas, kad kai kurios šalys?

A: Visi mūsų produktai turi mažai pelno, ir mes pasirinkome gana ekonomiškas ir greitas būdas greitas pristatymas, paprastai tai trunka apie 15-35 dienas daugelyje pasaulio regionų-tik kelios atokiose vietovėse reikia daugiau laiko, pristatymas, prašome kantriai laukti.Jei esate skubiai reikia mūsų produktų taip pat galite pasirinkti, DHL, " FedEx,TNT,UPS,EMS, tačiau jums reikia mokėti atitinkamą Logistikos mokesčių.Tikimės, kad jūs galite suprasti.Ačiū.

6. Q: Kaip apie jūsų garantijos ir paslaugas po pardavimo?

A: Produktai yra suteikiama garantija, už vienerius metus (tikrinimo ir remonto paslaugų) pirkimo dieną, Mes esame atsakingi už bet sugadintų produktų(nebūtų pažeisti jokių cheminių veiksnių) ir jei kokybės klausimas atsitinka, mes keisis sugadintas vienas skirtas jums.Tačiau, jums gali tekti grįžti sugadintas vienas, kad jav ir apmokėti siuntimo išlaidas.

Pastabos: 1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1-2 cm klaidų,ačiū. 2.Prašome palikite mums žinutę apie jūsų nori Spalvos,arba mes atsiųsime atsitiktiniai. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

Atsiliepimai

Mes apprecated jūsų apsipirkimas mūsų sotre, jei jūsų esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums, 5 žvaigždučių.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: masažas raumenų ginklą, tinka įrengti, pistoletas orbeez, sėklidžių, prostatos massager, asmens massager elektros, Masažas pistoletas, pistoletas žaislas, vyrų raumenų stimuliatorius, niūrus, stiprintuvas masažas ginklą 3.

  • Medžiaga: ABS & TPR
  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
  • Greičio pasirinkimai: 30
  • Tipas: Body Massager
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: SJM-AB
  • Baterijos talpa: 2500
  • Aprašymas: Grupė Ginklą
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Technologijos: perkusinius masažas
  • masažo galvutėmis: 6 vadovai
  • Prašymas: Įstaiga
  • kilmės vieta: Kinija
Papildoma informacija