Nešiojamas Nešiojamas Standed Planšetinio kompiuterio Stovas, Sulankstomas Planšetinio Nešiojamojo kompiuterio Laikiklis Sąsiuvinis Paramos Reguliuojamas Stalinis Laikiklis ipad MacBook
€5.99

Nešiojamas Nešiojamas Standed Planšetinio kompiuterio Stovas, Sulankstomas Planšetinio Nešiojamojo kompiuterio Laikiklis Sąsiuvinis Paramos Reguliuojamas Stalinis Laikiklis ipad MacBook

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w60863

Šis paprastas prietaisas pakelia savo kompiuterį taip, kad ekranas yra akių lygio, o klaviatūra tokioje padėtyje, kai jūs vis dar galite tipas patogiai, be būtinybės įsigyti klaviatūrą.Gerai padaryta, su lengvai reguliuojamas kojų, tai tikrai gražus paprastas stovo jums reikia.

Savybės:

Lankstus: lanksčiau reguliuoti, jūs galite pakreipti kryptimi dvi ilgesnės lazdos ir, kad ji tinka sąsiuvinis.

Daugiafunkcinis: Kostiumas 10 iki 17 colių nešiojamojo kompiuterio, IPAD 1 / 2 / 3 / 4 MINI, knyga ir nuo 8 iki 10 colių " tablet.

Ergonomiškas: Tai ergonomiškas dizainas padeda išlaikyti patogią sėdėjimo padėtį ir padeda užkirsti kelią gimdos kaklelio spondylosis.

Patvarus: Daugiausia sudarytas iš kietos aliuminio ir plastiko, ekologišką ir labai patvarus.

Nešiojamieji: Tai lengva sulankstyti ir nešti aplink, jokių surinkimo reikalaujama, ir tik vieną sekundę, tai gali būti sulankstyti į savo maišą.

Techniniai duomenys:

Kampas: 30-80 laipsnių

Gaminio Medžiaga: Aliuminio Lydinys ir Plastikų Inžinerija

Spalva: Pilka

Sulankstyti Elementą Dydis: Apytiksl. 22.4 cm * 9.7 cm * 0.3 cm / 8.8 į * 3.8 į * 0.12 į

Prekės Svoris: Apytiksl. 84g / oz 2.98

Pakuotės Dydis: Apie. 24cm * 13.7 cm * 1.6 cm / 9.5 į * 5.4 * 0.63

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 121g / 4.29 oz

Komplektą Sudaro:

1 x Tablet PC Nešiojamas Stovas Atramos

Žymos: acer tablet stand, už " macbook stendas, leshp nešiojamojo kompiuterio laikiklis, macbook darbalaukio turėtojas, anton bauer baterija, macbook stendas, nešiojamas mount, macbook desktop dock, sulankstomas nešiojamas stovas reguliuojamas kampas, "dell" nešiojamas turėtojas.

  • Prašymas: Nešiojamas kompiuteris
  • Kodas: C4542
  • Prekės Pavadinimas: KKMOON
Papildoma informacija