Vonios kambarys sukasi lentynos, vonios tuštybės trikampis sienos kabo artefaktas tualeto kampe saugojimo kampe kabineto nemokamai skylių
€31.86 €27.08

Vonios kambarys sukasi lentynos, vonios tuštybės trikampis sienos kabo artefaktas tualeto kampe saugojimo kampe kabineto nemokamai skylių

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w6058

Yiwu aojiao bagažo fabrikas

Dėmesio kosmetikos laikymo dėžutė gamybos ir perdirbimo pramonėje, todėl vis labiau profesionalus.Mūsų gamykla įsipareigoja pirkti prekes iš fizinio parduotuvėse.Mes ieškome atstovų ir platintojų dovanų pritaikymas savo reikmėms, ir mes paramos vientisas pristatymo užsakymas Telefono Numeris:. 18967498826 Ponas Peng, su tuo pačiu numeriu WeChat, yra tik teikia WeChat.Kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą prašyti QR kodą, ir išleisti produktą su vienu paspaudimu.

1: Apie pristatymą: Dėl savo didelio dydžio , didelio prekės gali būti pristatomos logistika ir krovinių vežimo gali būti mokama tiesiogiai pristatymas station.By numatytoji pristatymo vienos prekės Yunda Express, kurie yra mokestis pagal faktinį svorį.Jei jums reikia mokėti krovinių pirmiausia, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba!Prašome suprasti, ačiū!

Šis produktas yra viename pakete

Didelis išorinio langelį dydis 27*27*66.5 cm

mažas išorinio langelį dydis 23.5*23.5*46.5 cm

Didelis kiekis gali būti diskontuojamos iki paramos vientisas pristatymo!

Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, prieš pateikiant užsakymą nelegalių reklamų.Sveiki atvykę į atkreipkite dėmesį!

2 visi produktai paramą septynių dienų grąžinimo be priežasties

mes patikrinti kokybę, prieš vežimą.Don ' t worry about kokybę.

Jei turite kokių klausimų ar po pardavimo klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo

Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

3 Jei norite, kad vienas gabalas, galite tiesiogiai kreiptis platinimo užsakymą.

4 gamyklos tiesioginių pardavimų, nėra jokių derybų!Atsargų yra pakankamai, galite būti tikri, kad fotografuoti!Atlieka vidaus ir užsienio užsakymus

5 apie po pardavimo: Prašome patikrinti priešais kurjerių prieš pasirašant už jį.Jei yra kokių nors problemų, jūs galite atsisakyti pasirašyti, kad ji tiesiogiai.Tie, kurie atsisako pasirašyti, tai nereikia imtis jokios atsakomybės.Mes galime padėti jums išsiųsti jį ar grąžinti jį.

Žymos: vonios spintelė saugojimas, vonios spintelę, kampe stalčių, kabinetas tualetas, spintos stalčių plastiko, vonios spintelė, Vonios lentyna, tualetas tuštybės, kampe virtuvė stovo, vonios spintelė medienos.

  • Modelio Numeris: NĖRA
  • Funkcija: Lankstymo
  • Diegimo Tipas: Kabliuko tipas
  • Kilmės: VN(Kilmės)
  • Plastiko Tipas: Polylactic Acid
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Naudoti: Šilumos
Papildoma informacija