Tinka
€36.13 €31.07

Tinka "iPad" pro "10.5/11/12.9 tvirtinimo prie sienos metalų atveju, skirtą "ipad" stovas " tablet pc lock turėtojas paramos pilno judesio kampas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w59489

Pilno Judesio Planšetinio kompiuterio stovas laikiklis prie sienos tvirtinamas anti-theif Spyna, skirta "Ipad"

Modelio Nr.:DS-25008 Serijos, Tablet PC " tvirtinimo prie Sienos su užrakto tinka iPad Medžiagos: Korpusas: Aliuminio Lydinys +Paviršiaus: Oksidacijos.+Bazė : geležies Elemento su Anti-theif Užraktas Tinka iPad 2/3/4/5/air1 /2/iPad pro 9.7" ir "Ipad" 2017/Ipad 2018/Ipad mini 12345/Ipad 12.9 (2015/2017/2018/2020) ir t.t.užrakto atveju: rakinama, ekranas tuo vertikalią arba horizontalią padėtį.Matymo kampas: reguliuojamas.Spalva: Siliver ir juoda EVA Padas tinkamas IPAD, Oro ir Ipadpro 9.7"

Jei reikia atvejis iPad 2/3/4/5/air1 /2/iPad pro 9.7" ir "Ipad" 2017/Ipad 2018 Prašome

1. Visas siuntimo išlaidas parodė, www.laiptaiidangu.lt NETURI būti Pratęstas Erdvės už papildomą Mokestį! 2. Pls pasitarkite su UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ebs.patvirtinti, jei jūsų miestas ir pašto kodas) poreikius Išplėstos Zonos kaina sutartinė!! 3. Muitai ir Mokesčiai, NĖRA įtrauktos į laivybos kaina. 4. Muitus ir Mokesčius turi sumokėti pirkėjas. 5. Prašome palikite savo buveinės adresas surinkimo sklypų. 6. Klientai iš Brazilijos pls palikti savo CPF numeris būtų, jei jūs pasirinkite pristatymo iš Kinijos, kaip ir jūsų muitų reikia. 7. Klientai iš Čilės pls palikti savo VĖŽIOSE numerį tvarka, kaip ir jūsų muitų reikia. 8. Clents iš Argentinos pls palikti savo CUIT numerį tvarka, kaip ir jūsų muitų reikia. 9. Klientai iš Brazilijos, pls pasirinkite pristatymo iš Brazilijos, todėl jums nereikia mokėti muitų mokesčio! 10. Klientų iš Rusijos, pls pasirinkite pristatymo iš Rusijos, todėl jums nereikia mokėti muitų mokesčio! 11. Klientų iš Izraelio, pls pasirinkite pristatymo iš Izraelio, kad jums nereikia mokėti muitų mokesčio !

Pristatymas teikėjas (DHL, "FedEx", EMS, UPS,TNT, DEPX.ARMEX.EMS E-ems ir t.t. )- iki PARDAVĖJO,

tai reiškia, kad mes ne laivo elementą per DHL visą laiką, svetainė parodė.

Mes pasirinkti kitą pristatymo teikėjas pagal skirtingos paskirties.

Visa informacija teikiama pirminė būsena, be jokių garantijų ir gali būti šiek tiek pakeista bet kuriuo metu, be išankstinio įspėjimo.

Žymos: stulpai stovi aliuminio, "ipad" pro parama, ipad 2 capas, kompiuterio cpu stovi, valtis parama, "ipad" tvirtinimo prie sienos nuotrauką, tabletę wall mount metalo, ipad didelis stendas, "ipad" wall mount, sienos tablečių.

  • spalva: Siliver ir juoda
  • Prekės Pavadinimas: dsupport
  • Modelio Numeris: DS-25008
  • Medžiaga: Metalo
  • Įrengimas: tvirtinimo prie sienos
  • Pakuotė: Taip
Papildoma informacija