Sodo Saulės energija Varomas Ultras onic Lauko Gyvūnų Repeller Judesio Jutiklis-Blykstės Šviesą, Šuo, Katė, Usūriniai Triušis Gyvūnų Dispeller
€27.71 €17.46

Sodo Saulės energija Varomas Ultras onic Lauko Gyvūnų Repeller Judesio Jutiklis-Blykstės Šviesą, Šuo, Katė, Usūriniai Triušis Gyvūnų Dispeller

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w55275

{infomodule}

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: Žalia

Maitinimo šaltinis: Saulės energija ir 4 x AA Dydžio Ni-MH Įkraunamos Baterijos

Vardinė Įtampa: 1.2 V

Nominali Galia: 4W

LED lemputė: Rodo, kad vienetas yra įjungtas

Įkrovimo Srovė: 250mA(įkroviklis pasirinkimas: 5V, 500mA-1A)

Infraraudonųjų spindulių Jutiklis Kampas: 110 laipsnių

Aptikimo Diapazonas: 6-8 metrų, priklausomai nuo gyvūnų dydžio (kuo didesnis dydis, tuo didesnis intervalas)

Dažnis: 25-61KHz

Bendras Dydis: (L)X(W)X(H) 13x5x12cm / 5.12x1.97x4.72in (vidut.)

Savybės:

● Jautrumas ir Multi-Dažnio Režimas : įrenginys pradės dirbti, kai lėtai judantis objektas yra aptikta ir grįžti į miego režimą įprastu laiku.Galite nustatyti skirtingus jautrumo režimai ir nustatykite režimą pagal savo poreikius.Skirtingų dažnių, gali būti veiksmingai taikomas įvairių gyvūnų.Galite nustatyti dažnį-nustatyti paplitimo plotas.Rekomenduojama padidinti jautrumą aukštojo nustatymas.

● Saulės Energijos ir USB Laidą, Įkrovimas : Tai saulės skydelis viršuje prietaisas, kuris gali būti lengvai mokestis.Produkto naudoja saulės energija įkrauti bateriją, arba jis gali būti apkaltintas 5V-1A uosto, jis gali būti naudojamas greito įkrovimo kai saulės energija negali papildyti maitinimo metu.Tinka vietose, kur sunku suteikti energijos, pvz., ūkių, sodai, vejos, vaikų darželiai, rūmai ir sodai.

● Draugiškų aplinkai ir vandeniui : PIR judesio aktyvuota repeller suteikia humaniškas būdas atbaidyti nepageidaujamus gyvūnus toli.Jokių nuodų ar spąstus.Eco-friendly.Nekenksmingas žmonėms ir aplinkai.Jis atsparus vandeniui, jums nereikia nerimauti, kad ji negali dirbti lietingą dieną.

● Lengva Įdiegti : Vieta repeller atkreipė į sritį, kurią norite apsaugoti, pasirinkite pageidaujamą režimą, tada galite įterpti repeller į žemę.Ji sukurta su 2 kabinti skyles, nustatyti smaigalys kuolo ant įrenginio, kad leidžia jums pakabinti ant objektai, tokie kaip medžių, tvorų ir sienų, užtikrinti geriausią poveikį.

Veikimas:

- Stiprus ultragarso bangų išgąsdinti gyvūnų.Bangos įjungta, kai gyvūnas pradeda PIR Jutiklis asortimentą ir tada gyvūnai jaučiasi nepatogiai, ir bus pabėgti iš zonos.

- Stiprus mirksi white-LED panika gyvūnų.Stiprus mirksi white-LED bus įjungta, kai gyvūnas patenka į plotas, tuomet gyvūnas bus bijoti ir bėgti toli.

- Įkrovimo nuoroda funkcija: Kai mokesčių, lemputė lėtai mirksi.Kai įkrovimas baigtas, indikatorius išsijungia.

Įspėjimas:

1.Taip atsitinka, kad žmogus gali išgirsti dalį savo asortimentą.Taigi įdėti prietaisą kuo toliau nuo žmogaus gyvenimo vieta.Nemontuokite prietaiso vaikų ir bay žaisti žemės plotas.

2. Nėra padengti PIR jutiklis arba Saulės baterijomis.

3. Valyti prietaisą, naudokite drėgnu minkštu ir švelniu muilu su vandeniu.Negalima valyti stipriomis cheminėmis medžiagomis ar abrazyvinių valymo priemonių, kurios gali pažeisti prietaisą.

4. Ilgis darbas priklauso nuo dažnio baterijos bus mažas, o pastaroji bus ne darbo gaiduką.Jei sukelti pernelyg dažnai.

5. Mes rekomenduojame, baterija laiko 4-5 valandas, arba galite palaukti, kol įkrovimo indikatorius nešviečia.

PASTABA: Siekiant užtikrinti produkto savybes, prašome mokestis produkto 1-2 valandos prieš naudojimą ar 4-5 valandų saulėje.

Pakuotė:

1 x Gyvūnų Repeller

3 x Krūva

1 x USB Kabelis

1 x anglų Vartotojo Vadovas

(išskyrus kiti papuošalai)

Žymos: triušis stuf, perimetro signalizacijos, suzuki gsx600f, "chrome" trax, katė purškimo repeller, šuo scarer, sola sodo žibintai, saulės gyvūnų repeller darbo, gyvūnų vandens repeller, saulės šiltas.

  • Vardinė Įtampa: 1.2 V
  • Kenkėjų Rūšis: Kita
  • Rinkinys Tipas: No
  • Atstumiantis Tipas: Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija