Kayle pelės mygtukai 900x400mm padas pelės lol kompiuteris notbook kilimėlis Judicator žaidimų padmouse žaidėjus, klaviatūros, pelės kilimėliai
€10.07 €7.05

Kayle pelės mygtukai 900x400mm padas pelės lol kompiuteris notbook kilimėlis Judicator žaidimų padmouse žaidėjus, klaviatūros, pelės kilimėliai

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w5497

įspėjimas: Visi produktai yra rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm nuokrypis.

Užrakto krašto Siuvimo vieta, kaip ir tai yra normalu,nereikia pirkti, jei jūs nieko prieš.

mūsų užrakinta kraštas turėjo pakeisti į baltą ( kaip paveikslėlyje spausdinti modelio ant jo),jei jums reikia, juoda užrakinta krašto prašome palikti pranešimą mane.

Mes padaryti daugiau visiškai naujas dizaino pelės kilimėliai pagal mados tendencijas.Spausdintos nuotraukos yra aukštos raiškos, highfidelity ir turi šiuos požymius:

1. Pelės padas yra pagamintas iš natūralaus kaučiuko, o ne iš perdirbtos gumos.

2. Nuostabios spalvos ir HD poveikį, įsitikinkite, kad jis nebus prarasti ištikimybę.Mūsų pelės kilimėliai yra daug geriau nei vidutinė partijos spausdinimo pelės kilimėliai, kad jie gali būti plaunami vėl ir vėl, ir dar likti originalios spalvos.

3 .Nors jie neturi nelankstumą iš regeneruotas kaučiukas, pelės kilimėliai, apačia mūsų pelės padas turi didelį trinties koeficientą tiek, kad jie gali suvokti bet kokio darbastalio.

4. Spalva paviršiaus neturės įtakos tikslios padėties ištikimybės pele.Be to, padas yra minkštas ir elastingas; tai patogus naudoti, taip pat apsaugoti savo riešą.

5. Mūsų pelės kilimėliai gali būti individualizuotas; galite pasirinkti savo palankus nuotrauką spausdinti.

Specialių šilkinis paviršius, tiksliau pelės padėties, HD efekto, labai didelis vizija ir judėti erdvėje.Šis produktas yra geriausias natūrali guma audinys padengti pelės mygtukai šiuo metu.Pažadame, kad mūsų pelės kilimėliai nebus išnyks ir visada likti originalios spalvos.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Pristatymas -

1. Prekės bus išsiųstos per 2-3 darbo dienas po gavome aiškų mokėjimo.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą prieš pirkimą, prekės bus išsiųsti užsakymą adresą.

3. Visi daiktai bus kruopščiai patikrinti prieš išsiunčiant.

4. Mūsų kainos NĖRA jokio custom muitų ar mokesčių.

5. Prekės laivų darbo dienomis tik ir mes negalime jums pasiūlyti šeštadienis, sekmadienis ar atostogų pristatymo.

6 Pristatymo Tiem -.Atminkite, kad pristatymo terminai gali skirtis.

Žymos: mielas pelės mygtukai, anime mergina kilimėlis, pelės kilimėlis, 900x400, žaidimo pelės mygtukai, asus mouse pad, grafiti kilimas, leagu legenda, lol boobs kilimėlis, pelės padas mo dao shi zu.

  • Medžiaga: Guma
  • Pakuotė: Taip
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Modelio Numeris: size900x400x2mm
  • Stilius: Radiacinės Saugos
  • Prekės Pavadinimas: olwonow
Papildoma informacija