2010 Metų TAETEA 7542 Žalias Tortas Sheng Pu-erh Kinijos Dayi Numesti Svorio Arbata Pu-erh 357g
€49.15 €26.54

2010 Metų TAETEA 7542 Žalias Tortas Sheng Pu-erh Kinijos Dayi Numesti Svorio Arbata Pu-erh 357g

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w54968

modname=ckeditor Puer Kategorija: Raw Pu-erh, Shen Pu er Neto Masė: 357g/ tortas.Kaina yra tik vienas tortas.Pagaminimo data: 2010 Saugojimo laiko: kuo ilgiau, tuo geriau Sudedamųjų dalių Sąrašas: Yunnan dideli lapai džiovinimo žalia maocha Gamintojas: Dayi Arbatos Grupė, Menghai Arbatos Fabriką, Nes puerh neturi galiojimo laiką, ir puerh skonį taps skanus su jų metų padidinti, todėl jų kaina ir toliau auga, ir jūs galite, kad būtų geriau, jei jums patinka šios rūšies arbata.Verta pirkti ir rinkti, šiuo metu.

Pu-erh arbata gali būti įsigytas arba raw/žalia (sheng) ar brandintas/virti (šu), priklausomai nuo perdirbimo metodas ar senėjimo.Sheng pu-erh gali būti grubiai klasifikuojami ant arbatos oksidacijos masto kaip žalioji arbata, ir shou arba vyresniems-žalia variantų, kaip post-fermentuota arbata.

Skirtingai nuo kitų arbatų, kad reikėtų suvartoti iškart po gamybos, pu-erh galima gerti iš karto arba vyresniems daugelį metų; pu-erh arbata yra dažnai klasifikuojami pagal metus ir gamybos regione, panašiai kaip vyno derliaus.

Šiuolaikinės medicinos mokslo neseniai įrodyta, kad nauda sveikatai Pu'er arbata gali būti daugiau, nei tik Kinų tautosaka.Nuo 1970 m. Prancūzija, Japonija ir Kinija buvo atlikti daug mokslinių tyrimų dėl Pu'Er arbata, kuri rodo, kad :

Nuolat gerti Pu'er Arbata, taip, geros sveikatos.

Gerinant virškinimą, deginimas, kūno riebalų

Stiprinti imuninę sistemą

Sumažinti cholesterolio į kraują.

Sumažinti aukšto kraujo riebalų.

Padeda išvengti žarnyno infekcijos, virškinimo problemų, ir vidurių užkietėjimas.

Padeda išvengti susidarymo, vėžinių ląstelių organizme dėl savo anti-antioksidantai.

Žymos: v93, baltoji arbata pu erh, dayi, taetea dayi 7542, taetea arbata, shen arbata, mėlyna pu erh, shu pu erh, bi luo chun, puer arbata.

  • Prekės Pavadinimas: ONWILL
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija