TITST
€14.96

TITST "PASIDARYK pats" Daugiaspalvis Varžtais su Titano Varžtais Grade5 Titano Varžtai Lenktynės Motociklai M6 x 90 2 vnt.

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w54911

Savybės: 100% kokybės ir visiškai naują.Fantastinis korozijai,Jokių rūdžių, Aukštos kokybės, atsparus korozijai, lengvas, didelio stiprumo titano varžtai ir veržlės turi daug programų.Ypač sporto, automobilių, lenktynių, kosmoso ir medicinos pramonės Aprašymas: Medžiaga: 6AL/4V( TC4 )Titano Lydinio,5 Klasės Prekės ženklas: TITST Dydis: M6 x 90mm Spalva: A,B,C,D,E,F,G ir Kiti: 2 vnt per daug

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1.Klientų atsiliepimus yra labai svarbu mums, ir mes tikimės, kad jums galėtų palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes norėtume palikti jums puikių atsiliepimų, taip pat. 2.Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar užsakymo, jūs galite susisiekti su mumis Susisiekti Pardavėjas apatiniame arba viršutiniame kairiajame šone gaminio puslapį, arba Spustelėkite " Pokalbių viršutiniame kairėje pusėje tinklalapio. 3.Jei gavote savo produktą su džiaugsmu, prašome išsaugoti mūsų parduotuvėje ir rekomenduoja mus savo draugams. 4.Jei turite klausimų apie prekę gavo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes norėtume atsako laiku ir darome viską, kad įvykdyti jūsų pageidavimus.Mes darome viską.

Žymos: varžto galvutės, m6 titano, m6 varžtu titano, varžtų spalva, m8 varžtas titano, varžtas m6, m8 titano, titano varžtas, m6, m8.

  • Medžiaga: titano lydinio
  • Modelio Numeris: M6*90
  • Prekės Pavadinimas: TITST
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
Papildoma informacija